Manchester U - Tottenham
2 - 0

Spurs utspelade mot Manchester United
Spurs dök inte upp till match.

Tottenham hade ingen chans borta mot Manchester United. Spurs var med i matchen i tio minuter, sedan var Manchester United helt överlägsna. Matchen slutade 2-0 till Manchester United.

Premier League är inte en lätt liga. Spelar man borta mot Manchester United gäller det att prestera på topp. Spurs såg inte ut att vara där. Nåt var fel. Spelarna var kanske för defensiva. Tanken på att 0-0 var en vinst hämmade nog spelet.

Conte hade en plan
Tottenham inledde bra. Heung-min Son såg het ut. Men det höll inte länge. Manchester United tog över och dominerade totalt under den första halvlekens andra halva. Hugo Lloris var tvungen att visa upp sig från sin bästa sida. Spurs har det i sig att kontra in mål, men det hände inte så mycket den här halvleken.

Det går att gnälla på att Spurs tänkte försvar först. Samtidigt gjorde Manchester United det bra. Men när hemmalaget tog ledningen var det ett slumpmål. Ben Davies räckte skott, men ett ofarligt avslut förvandlades därigenom ett ett otagbart mål. Ett mål hade fallit, men matchbilden förändrades inte. Det var klar dominans från Manchester United. När Spurs väl hittade upp kontrade Manchester United in 2-0. Sen kom bytena, men matchen var redan avgjord.

Byten dröjde
Spurs låg illa till i den första halvleken. Sen låg man under med 1-0 efter ett tidigt mål i den andra halvleken. Efter drygt halva den andra halvleken gjorde Manchester United 2-0. Men Conte ändrade inget. Alla såg vad som var på väg att gända, och det hände. Kanske hade en förändring inte gjort någon skillnad. Men ändå. När bytena kom hände allt på samma gång. Men det gjorde ingen skillnad.

Mål: 1-0 Självmål (47), 2-0 Fernandes (69)