Spelarbetyg: Bournemouth - Manchester United
Två mål av Bruno Fernandes i dagens match.

Trots en dålig prestation tar Manchester United med sig en poäng från matchen mot Bournemouth. Ett United som var tillbakapressat långa stunder under matchen. Detta var en match United hade behövt att vinna om drömmen om CL skulle leva vidare. Nu talar det mesta för att Manchester får akta sig för lagen bakom så de inte missar Europaspel helt och hållet.

Andre Onana: 4
Säker med fötterna där han hittar fria medspelare som oftast. Håller oss kvar i matchen i första där han gör några svettiga räddningar. Stabil matchen igenom.

Diogo Dalot: 2
Samarbetet fungerar inte i defensiven verken med Garnacho eller Kambwala under första halvleken där det blir alldeles för stora ytor bakom honom när han kliver upp. Får inte till det i offensiven heller då han slarvar för mycket med bollen. Svagaste insatsen på länge av Dalot.

Harry Maguire: 4
Är den enda i backlinjen som kommer undan med godkänt idag. Bra med huvudet och är följsam i de flesta situationerna idag.

Willy Kambwala: 3
Oturlig vid 1-0 målet då han han halkar i det blöta gräset i närkampen mot Solanke. Problem idag med den stora Solanko i närkampsspelet. Några viktiga brytningar i andra där han spelar upp sig. Nära att dra på sig en straff i andra men det bedöms, efter VAR, att bara vara frispark.

Aaron Wan-Bissaka: 3
Kommer i några bra kombinationer med Rashford men har ingen slutprodukt så bollen hamnar oftast hos motståndarna tillslut. Lite mer problem i defensiven än vad vi är vana med när det gäller Wan-Bissaka.

Casemiro: 4
Några bolltapp men annars en okej match av Casemiro som spelar bort förstapressen smart vid ett antal gånger under matchen. Bästa spelaren för oss i andra halvlek. Ofta han eller Maguire som tar bort bollen från vårat straffområde idag. Sätter även igång många bra anfall i slutet av matchen.

Kobbie Mainoo ( Ut 78’): 3
Problem med Bournemouths höga press i början. Springer sig fri ett par gånger när vi spelar bort deras förstapress och kommer i bra ytor med bollen men tyvärr är våra offensiva spelare för dåliga idag för att vi ska utnyttja det. Har svårt att stänga ytor i defensiven där Bournemouth får operera fritt i långa stunder.

Alejandro Garnacho (Ut 45’): 2
Tappar boll vid 1-0 målet glömmer följa med sin motståndare som så när resulterar i 2-0. Svag i många aktioner idag. Ingen bra dag på jobbet för den unga argentinaren.

Bruno Fernandes: 3
Två målskytt blir han men utöver det uträttar han inte så mycket. Lyfter upp sitt spel i andra då han blir mer involverad i spelet när han tar en djupare position.

Marcus Rashford: 2
Bra aktion när han går förbi på kanten i början av matchen men tyvärr går skottet i burgaveln. Men det är nog det enda han gör bra i matchen. Åter igen en väldigt svag insats av Rashford.

Rasmus Höjlund: 3
Får inte mycket att jobba med i offensiven. Agerar bra uppspelspunkt flera gånger under matchen där han får fast bollen och fördelar till medspelare. Kör fast lite för ofta när han väl får ytor.

Inhoppare:
Amad Diallo (In 45’): 4
Piggt inhop. Vill ha bollen och gör ofta något bra med den.

Mason Mount (In 79’):  -
Spelat för lite för betyg

Erik ten Hag: 3
Han har inte så många spelare att välja mellan inför matchen och det räddar hans betyg lite. Vi vet att Bournemouth spelar man-man över hela planen och där är vi inte med under första halvlek. Det får vi bättre kontroll på det i andra halvlek. Har inte mycket på bänken för att ändra matchbilden idag heller.