Spelarbetyg: Chelsea – Manchester United
Garnachos två mål räckte inte för en vinst.

Vad var det för match som spelades på Stamford Bridge? Välbetalda fotbollsspelare lirade något som liknande skolgårdsfotboll. Det var bara några minuter från tre poäng men två sena mål dödade Uniteds chanser på Champions League. Fotbollen är en hemsk sport.

André Onana: 3
Stod för en målvaktstavla med sina svaga handleder då han skulle ha tagit Gallaghers skott. Har en bättre period efteråt med några bra räddningar och startade snabbt anfallet till kvitteringen. Kan inte klandras på resten av målen.

Diogo Dalot: 2
Spelade som vänsterback mot Cole Palmer och hade en tuff uppgift mot engelsmannen. En match med höga höjder och låga dalar för portugisen. Gjorde ett läckert inlägg till Fernandes kvittering men kostade United tre poäng då han orsakade en straff i övertid.

Raphael Varane (Ut: 46´): 4
Skulle fransmannen hålla i 90 minuter? Det blev bara 45 minuter av fotboll. Gör en helt okej insats och få hoppas hans finns tillgänglig på söndag.

Harry Maguire: 4
Hade några felaktiga ingripanden som resten av laget i början. Har sen full kontroll i luftspelet och var aktiv i passningsspelet.

Aaron Wan-Bissaka: 4
Mer aktiv i offensiven än defensiven. Solid i försvaret och hade ett bra samarbete med Antony längs högerkanten.

Casemiro (Ut: 75´): 4
Hängde inte alls med i det svängiga matchtempot inledningsvis. Hittar mer rätt in i matchen under andra halvlek.

Kobbie Mainoo: 4
Slarvig i passningsspelet i upploppet som ledde framtill det tidiga målet. Höjde sig efteråt och liknande mer den mittfältaren man var van vid. Jobbig match att hantera på mittfältet.

Antony: 6
En förvånansvärt lovande start då han var Uniteds mest aktiva offensive spelare. Men när United väl började ta sig tillbaka in i matchen orsakade han en straff. Stod för en otrolig yttersida till Garnachos nick i andra halvlek. En av United bästa spelare på planen vilket visade hur bisarr matchbilden var.

Bruno Fernandes: 4
Stod för kvitteringsmålet och gjorde en stor kämpainsats som tyvärr inte räckte till tre poäng.

Alejandro Garnacho (Ut: 86´): 6
Tog vara på Caicedos bjudning för att ge United en livlinja under en jobbig första halvlek. Fick löpa konstant längs sin kant med den böljande matchbilden men tanken tog aldrig slut på argentinaren. Två mål räckte inte för en vinst.

Rasmus Højlund (Ut: 66´): 3
En anonym kväll för dansken som hade lite att arbeta med.

Byten:

Johnny Evans (In: 46´ & Ut: 66´): –
In och ut inom 20 minuter. Spelade för lite att betygsättas.

Willy Kambwala (In: 66´): 4
Ett bisarrt byte då han fick ersätta inhopparen Evans. Tog för sig på mittbackspositionen.

Erik ten Hag: 1
Ännu en måstematch för ten Hag som behövde en vinst efter insatsen mot Brentford. United såg inte alls beredda ut vid matchstart när Chelsea kom ut med fart. Taktiskt såg vi inte en förbättring i spelet, särskilt det defensiva. United har på tio matcher tillåtit över 200 skott. Två insläppta mål efter tjugo spelade minuter. 3-2 ledningen ska bara redas ut. Av alla spelare på planen tillåter man Palmer vara helt fri. Tre insläppta mål på två matcher i övertid visar tydligt att United fortfarande inte har lärt sig att stänga ner matcher. Erik ten Hags tur att förlita sig på individuella prestationer för att vinna matcher har tagit slut. Finns det något driv kvar i truppen och ten Hag själv att försöka reda ut detta?

En av de mest bisarra fotbollsmatcher jag har någonsin sett. Hur ska man tolka denna galna match? Skriv eran tankar och känslor nedan men tänk på tonen trots att fotbollen är en hemsk sport.