Lagbanner
Spelarbetyg: Crystal Palace 0 - 0 Manchester United

Spelarbetyg: Crystal Palace 0 - 0 Manchester United

Mållöst och händelsefattigt när vi inte kommer upp i nivå. Dean Henderson står för en fin räddning och Luke Shaw visar igen upp sitt fin spel. Både Bruno Fernandes och Marcus Rashford dock helt under isen vilket är oroväckande.

5 - Världsklass
4 - Mycket bra
3 - Bra
2 - Godkänd
1 - Underkänd

Dean Henderson: 3
Gör en ruskigt viktig räddning i slutet av matchen, om det nu inte var offside. I övrigt också stabil och fortsätter sätta press på David De Gea.

Aaron Wan-Bissaka: 2
Varken eller idag från Aaron Wan-Bissaka. Skaplig både framåt och bakåt men inte mer. Har ett fint inspel som kunde resulterat i mål. 

Erik Bailly: 2
Tar chansen och gör det bra bredvid Harry Maguire. Klart positivt att vi har ytterligare en bra mittback att tillgå utöver Viktor Lindelöf och Maguire. 

Harry Maguire: 2
Håller på att ställa till det tidigt i matchen men spelar upp sig och känns stabil därefter. Form på uppgång för kaptenen.

Luke Shaw: 3
Ny fin insats av Luke Shaw som gång på gång spelar upp hela registret från sin position som vänsterback. Nog bäst i united idag och en ljusglimt.

Nemanja Matic: 2,5
Inte felfri men gör det han ska som sittande mittfältare. Visar att han har ett fint tillslag med vänsterfoten när han så när gör mål i första halvlek. Klart godkänd.

Fred: 2 (ut 74')
Klarar godkänt men slarvar idag. Har en tendens att ta lite väl enkelt på uppgiften när han har många bra matcher i kroppen. Dock en av våra viktigaste spelare numera och sliter kopiöst.

Bruno Fernandes: 1,5
Inte sig lik och vi kan notera att portugisen kommit ur slag. Passningarna inte lika precisa och synkar sämre med trion framför sig. Detta behöver vända snarast och kanske behövs ett par matchers vila.

Marcus Rashford: 1
Slö idag. Kanske spelats för mycket även han? Har ett läge i första halvlek han måste göra mål på men. Inte ens godkänt idag för Marcus Rashford.

Mason Greenwood: 2 
Har ett riktigt bra skott som går tätt över. Annars åter trögt för den unge engelsmannen. Ska ha beröm för attiyd och att han försöker.

Edinson Cavani: 2 (ut 76')
Blir inte direkt serverad några chanser och då blir det svårare. Dock konstant i rörelse och vi blir påminda om att vi alltid är i behov av denna sortens anfallare. 

Inhoppare:

Scott McTominay: - (in 74’)
Hinner inte med mycket den korta tid han spelar.

Daniel James: - (in 76’)
Fartfylld och det syns att självförtroendet växt.

joel åkerberg2021-03-04 08:54:00
Author

Fler artiklar om Manchester U

Tre tankar och spelarbetyg efter förlusten mot Tottenham