Spelarbetyg: Everton - Manchester United
Ronaldos mål strax före paus blev matchavgörande.

Trots ett tidigt underläge kunde Manchester United vända och vinna borta mot Everton. Cristiano Ronaldo kom in från bänken och blev matchvinnare när United vann med 2-1 på ett regnigt Goodison Park.

David de Gea: 5

Chanslös vid Iwobis 0-1-mål. Läste spelet bra och kändes trygg med fötterna. Gjorde det han skulle och bidrog med ett lugn bakifrån. Stod även för en grym räddning i matchens slutminut.

Diogo Dalot: 3
Extremt svag i passningsspelet och drog på sig många onödiga frisparkar. Portugisen såg loj ut och fick inte alls till det i vare sig offensiven eller defensiven. Klart sämst i United ikväll.

Victor Lindelöf: 5
Lugn och trygg med bollen. Vann även många dueller och stod för en nästintill fläckfri insats. Stärkte helt klart sina aktier, även om Varane bör gå före.

Lisandro Martínez: 5
Som vanligt bra med fötterna i uppspelsfasen. Intensiv i sitt försvarsarbete där han vann många dueller. Jag gillade argentinarens samarbete med Lindelöf.

Luke Shaw: 5
Jobbade hårt i det tysta på sin vänsterkant. Stabil och trygg både med och utan boll. Löpvillig och beslutsam. Shaw har verkligen spelat upp sig och konkurrerar nu på allvar med Malacia.

Casemiro: 5
Slarvade inledningsvis och tappade bollen vid 0-1-målet. Borde även ha gett United ledningen strax före paus. Kompenserade dock sin miss genom att vackert assistera Ronaldo till 2-1. Otroligt stark i defensiven och tog ofta rätt beslut.

Christian Eriksen (ut 83’): 5
Bolltrygg och passningssäker. Skickade in många farliga inlägg med sina känsliga fötter och fyllde på bra i offensiven. Dansken visade återigen vilken unik spelförståelse han besitter och hur viktig han är för ten Hag.

Antony (ut 90’): 4
Placerade vackert in kvitteringsmålet efter en kvart. Såg inledningsvis mycket spelsugen ut och ville hela tiden utmana. Försvann däremot ur matchen i den andra halvleken och tappade en del boll.

Bruno Fernandes: 5
Kreativ och bra i kombinationsspelet. Rörde sig över stora ytor och drog isär Evertons försvar. Agerade i vanlig ordning dirigent i Uniteds offensiv och jobbade hårt i defensiven.

Marcus Rashford: 4
Löpvillig och effektiv i det kvicka kombinationsspelet. Fick däremot inte till någon riktig slutprodukt och saknade en sista växel. Blev således lite osynlig. Fick ett mål bortdömt av VAR efter en mycket tveksam hands.

Anthony Martial (ut 29’): 4
Utbytt skadad efter en knapp halvtimme. Trots detta hann fransmannen med en känslig assist till Antonys kvitteringsmål. Borde kanske även själv ha gjort ett mål, men tog då någon touch för mycket.

Inhoppare

Cristiano Ronaldo (in 29’): 5

Byttes in tidigt och kunde distinkt trycka in Uniteds 2-1-mål före paus. Försvann sedan lite ur matchen men bidrog bra i kombinationsspelet. Stark i luftrummet och klok i beslutsfattningen. Matchvinnare för United.