Spelarbetyg: Manchester United - Arsenal

I regnet på Old Trafford lyckades United bärga en seger i klassikermötet. Ronaldo och Dalot stack ut samtidigt som Fred sänkte sina aktier inför ögonen på nya tränaren Rangnick.

David De Gea: 4
Som vanligt numera står spanjoren för en stabil insats. Dråpligt 0-1 mål för Arsenal som inte går att klandra De Gea för. Bör upphöra med kortpassningsspelet vid inspark då försvaret inte behärskar det.

Diogo Dalot: 6
Stod för en ruskigt stark insats och flög fram på högerkanten. Delaktig i båda riktningarna och visar en stor trygghet i sitt defensiva spel. Dalot är någon jag personligen hoppas att vi får se betydligt mer av framöver.

Victor Lindelöf: 4
Framstår som den stabila i partnerskapet med Maguire. Fin fot och trygg i sin positionering. Har otroligt svårt att med sina kollegor etbalera spel vid korta insparkar, vilket gör att de sätter sig själva och laget i hotfulla situationer.

Harry Maguire: 3
Alldeles för ojämn i försvarsspelet. Positioneringen och timingen är inte med honom. Blixtrar till några gånger när han tar bollen upp i banan för avslut, tyvärr slutar det som oftast på översta bänkraden.

Alex Telles: 4
Telles står för en stabil insats och är delaktig i det offensiva spelet. Motståndaren på kanten håller han stången, den vindsnabbe Martinelli. Telles hanterar honom med godkänt betyg då han tog säkra beslut istället för att utmana i sprint.

Fred: 3
Första halvlek var nog den sämsta sedan ankomsten till England. Tappade boll, bjöd på kontringar och stämplade sin egen målvakt vid målet. Bojan sa det väl i halvtidsstudion ''Fred är Fred, han är klumpig''. Spelar upp sig en aning i andra halvlek men fortsätter att ta tveksamma beslut. Löper friskt men allt som oftast när pressen ska inledas så lämnar han sin position utan vetskap om att någon fyller på.

Scott McTominay: 4
Lika hård som vanligt, ibland lite för ivrig men står för en jämn insats där han understödjer försvaret på ett föredömligt sätt. Det var en jämn match från skotten.

Jadon Sancho: 4
Hade några bolltapp men är för det mesta delaktig i det offensiva spelet. Jobbar även bra i defensiven för att skapa understöd till framför allt Telles. Sancho är stabil men bekräftar samtidigt att det finns några fler växlar att komma upp i.

Bruno Fernandes: 5 (ut 90´)
Dirigerar och styr presspelet föredömligt. Står för målet som tog oss tillbaka in i matchen innan halvtidsvilan och börjar visa ''gammal'' form.

Marcus Rashford: 5 (ut 79´)
Skapade otroliga ytor och hade möjligheten att komma ren mot målvakten flera gånger, om han bara fått bollen. Rashford drar isär försvaret och skapar uttrymme åt både sig själv och laget, vilket belönas med en assist. Totalt sett var det en otroligt stark insats i det tysta.

Cristiano Ronaldo: 6 (ut 89´)
Viktig i presspelet och tar avsluten vilket lönar sig när han tidigt i andra halvlek fick göra sitt 800:e (!!!) mål i karriären. Totalt blev det två mål och en direkt avgörande insats från portugisen.