Lagbanner
Spelarbetyg: Manchester United – Bournemouth

Spelarbetyg: Manchester United – Bournemouth

Manchester United vann komfortabelt trots en väldigt nonchalant start. Mason Greenwood och Bruno Fernandes storspelade, medans Harry Maguire och David De Gea gör grova defensiva misstag likt Tottenham matchen. 5 - Världsklass 4 - Mycket bra 3 - Bra 2 - Godkänd 1 - Underkänd

David De Gea: 1
Helt fel positionerad på Stanislas mål. Gör ett grundläggande misstag att inte täcka första stolpen. Svårt att kunna punktera varför De Gea gör dessa tabbar, vilket gör det ännu mer oroväckande. 
 
 
Aaron Wan-Bissaka: 2
Täcker det första skottet som leder till målet men borde ha tagit sig snabbare tillbaka in i situationen. Har annars en komfortabel eftermiddag i Manchester.
 
 
Victor Lindelöf: 3 (Ut: halvtid)
Har varit mer pålitlig än Maguire, trots all kritik från engelsk media. Har alltid haft det svårt mot King i det fysiska spelet och det var samma visa idag. Men tog kampen och gör en bra insats. Förhoppningsvis ingen skada.
 

Harry Maguire: 1
Ännu en defensiv tabbe av kaptenen när han blir tunnlad på målet. Måste minimera sina misstag för att förbli den ledande defensiva figuren.
 

Luke Shaw: 2
Löper livligt på vänsterkanten och driver gärna framåt med bollen. Kan inte göra mycket på målen. 
 

Nemanja Matic: 2 (Ut: 66:e min)
Slapp med bollen i flertal situationer men lyckas på något sätt att rädda upp situationerna. Visat sig vara pålitlig den senaste tiden.
 
 
Paul Pogba: 3
Involverad i mycket av förspelet som leder till de farliga lägena. Behöver dock bli mer tongivande men tydligt att han stortrivs bredvid Bruno. Var nära att göra ett sent frisparksmål. 
 
 
Mason Greenwood: 5 (Ut: 75:e min)
Avlossade två kanonkulor mot Ramsdale. 15 gjorda mål i alla tävlingar i år, en siffra som kommer att vara högre efter säsongen. En av våra största talanger nånsin. 
 
 
Bruno Fernandes: 5
Månadens spelare för tredje raka gången fortsätter att vara Uniteds mest konsekventa spelare. En kapten utan bindeln på planen och var den drivande kraften att ta Manchester United tillbaka in i matchen. 
 
 
Marcus Rashford: 3 (Ut: 80:e min)
Säker placerad straff som tog Manchester United i förarsätet. Tvingade Ramsdale till en bra räddning på en frispark men förutom det en tyst eftermiddag på Old Trafford. 
 
 
Anthony Martial: 3 (Ut: 80:e min)
Ett klassiskt Martial avslut när han drar sig in från kanten och läckert placerar upp bollen i krysset. Likt Rashford relativ osynlig framtill målet då han visade upp sin individuella briljans på ett vackert sätt.
 
Byten:
 
Eric Bailly: 1 (In: halvtid)
Kommer in direkt och orsakar en straff med ett slarvigt ingripande. Borde lösa situationen bättre trots att han får en svår passning av Matic. Spelar upp sig efteråt, men det är alltid fågel eller fisk med Bailly. 
 
Fred: 2 (In: 66:e min)
Kommer in med energi och säkrar upp mittfältet. Tävlar med många om speltid framöver på mittfältet, kommer att behöva prestera vid varje start. 
 
Daniel James: 2 (In: 75:e min)
Löper som vanligt med mycket fart men ingen slutprodukt. Fick inga chanser dock i sitt försvar.
 
Juan Mata: 2 (In: 80:e min)
Hittar fina kombinationer med Bruno och är säker i passningsspelet. 
 
Odion Ighalo: 2 (In: 80:e min)
Var nära att göra sitt första Premier League mål för klubben
 
 

Eric Länje2020-07-04 18:15:00
Author

Fler artiklar om Manchester U

Tre tankar och spelarbetyg efter förlusten mot Tottenham