Lagbanner
Spelarbetyg: Manchester United – West Ham United

Spelarbetyg: Manchester United – West Ham United

Efter en ganska seg och trög tillställning slutade matchen mellan Manchester United och West Ham ändå 1-0 i den femte rundan av FA-cupen, men det krävdes en viss skotte och förlängning på det.

5 - Världsklass
4 - Mycket bra
3 - Bra
2 - Godkänd
1 - Underkänd

Dean Henderson: 2

Hade väll inte direkt jättemycket att jobba med men var ändå stabil bakåt, fanns ju inte direkt någon gång under matchen som man var nervös.

Aaron Wan-Bissaka (91'): 2
Tyckte för en gångs skull att denna frenetiskt glidtacklande högerback blixtrade till med lite fina djupledslöpningar och höga utgångsposition, men det stannade också efter dryga 45 minuter. 

Victor Nilsson Lindelöf: 3
Tyckte svensken faktiskt var en av de bästa på planen under kvällen och stod för ett lugn där bak som vi alla vet att vi desperat söker efter. Han hade en fin nick i första halvlek som skulle resulterat om det inte var för Fabianski i bortamålet. Komigen kan vi också snälla sluta argumentera för Bailly som första val före Lindelöf, han kommer va OGS första val för resten av säsongen.

Harry Maguire (C): 3
Tycker ofta att hans spel är för kantigt för att tillhöra en av de största klubbarna i världen men under den senare delen av säsongen har denna brittiske mittback faktiskt föga nog sett rätt stabil ut och i kombination med Lindelöf har det sett riktigt bra ut det senaste. Bra Harry!

Alex Telles (ut 91'): 2
Blev inte alls imponerad av den brasilianske ytterbacken under matchen, tyckte ofta han inte riktigt kom till sin rätt och när Shaw senare kom in märktes den stora skillnaden direkt. Inget fel på denna kille som har fin fart och spelskicklighet men han har inte riktigt kommit in i det ännu.

Fred: 2
Fördelade bollarna på ett bra sätt i den första halvleken men i den andra var det riktigt trögt, fin bollfördelare men ibland blir det verkligen gnissel i maskineriet.

Matic (ut 73'): 2
Den serbiske slagskämpen kan än han, det är otroligt! Skämt åt sido så stod han för ett bra uppspel men som ofta blir tendensen med Matic på planen är att det går förbenat långsamt ibland alltså.

Mason Greenwood (ut 86'): 3
Tyckte faktiskt att Mason var riktigt fin att kolla på under kvällen och visst det gick trögt idag men ack så såg man några fina intutioner om vad som skulle kunna hända med denna unga talang med rätt träning och ten gnutta tålamod.

Donny Van De Beek (ut 73'): 1
Tyvärr här funkade det inte alls, jag är hemskt ledsen Donny. Han var desorienterad under hela matchen och såg snarare ut som ett barn som har tappat bort sig i kaninlandet. Men fler chanser kommer att komma, så upp på hästen igen Donny!

Marcus Rashford: 2
Gjorde en godkänd match men inte mycket mer än så tyvärr.

Anthony Martial: 2
Har varit ganska kritiserad, med all rätt, under en bra tid nu speciellt med tanke på matchen mot Shefielld United. Idag var inge större framsteg men heller inga bakslag.

Inhoppare:

Scott McTominay: 3

Tyckte faktiskt McTominay, trots begränsad speltid, var riktigt bra när han kom in och förändrade matchbilden till Uniteds fördel och stod också för det avgörande målet.

Bruno Fernandes (in 73'): 2
En förändring var tydlig när lagets bästa spelare kom in på planen i den 73:e matchminuten. Spelade inte så länge men bidrog.

Edison Cavani (in 86'): 2
Han inte uträtta så mycket men är alltid ett ständigt hot.

Luke Shaw (in 91'): 2
Hade fått ett högre betyg vid längre speltid men det syns verkligen skillnad mellan Telles och Shaw just nu, att Telles kom in i laget var det bästa som kunde hända Luke Shaw.

Brandon Williams (in 91'): 2
Gick helt okej men inte fått så mycket speltid så det kommer.

 

Andreas Kristensson@adde7892021-02-10 00:23:00
Author

Fler artiklar om Manchester U

Tre tankar och spelarbetyg efter förlusten mot Tottenham