Lagbanner
Spelarbetyg: Manchester United - Sheffield United
Bruno Fernandes visade klass i vändningen mot Sheffield United

Spelarbetyg: Manchester United - Sheffield United

Manchester United rider ut stormen efter att ha varit nära ett (nytt) praktfiasko på Old Trafford. Kaptenen och ex-kaptenen visade vägen i en, till slut, ganska komfortabel seger.

1 – Sälj!
2 – Usel
3 – Underkänd
4 – Godkänd
5 – Bra
6 – Mycket bra
7 – Best


André Onana: 4
Står för en rejäl tavla när han serverar Bogle till 0-1. Ett par räddningar putsar till helheten, men nära underkänt.

Aaron Wan-Bissaka: 4
Trivs klart bättre till höger och återupprättade lite heder efter haveriet mot Coventry. Godkänd.

Casemiro: 4
Lever farligt vid ett par situationer när hans brist på mobilitet blottas. Löser många situationer med sin smartness, men närmar sig en deportering till en liga där det funkar att lira i flip-flop och bastkjol.

Harry Maguire: 6
Ex-kaptenen har verkligen klivit fram när många har sviktat. Ny prickfri insats och dessutom ännu ett snyggt mål och fixad straff på det. Toppform.

Diogo Dalot: 4
Portugisen följde med fint i anfallen flera gånger, en smart diagonallöpning var nära att resultera, men Dalot fick plötsligt larvfötter och avslutet uteblev. Stod och sov vid 0-1 och får ta på sig 30% av det. Godkänd trots allt.

Kobbie Mainoo: 5
Säsongens utropstecken fortsätter att göra fina insatser. Fler små touch och vrickningar  som håller hög klass. Fin arbetsinsats på det. Ser ut att bli en maktfaktor i Premier League kommande decennium.

Christian Eriksen: 3
Den tidigare eleganten har tappat tempot efter månader i frysboxen. Hängde inte med vid 1-2-målet. Har fortfarande ett fint tillslag, men det går alldeles för långsamt. Skulle må bra av en flytt.

Bruno Fernandes: 7
Kaptenen står för säsongens bästa insats när det som bäst behövdes. Lyckades med de flesta aktionerna och krönte insatsen med två mål, varav ett urläckert distansskott samt en ljuvlig assist. Formkurvan börjar närma sig fornstora dagar.

Antony: 2
En typisk Antonyinsats.

Rasmus Højlund: 4
Den danske bjässen trampar vatten just nu. Trots det lyckades han hålla sig framme och raka in ett fint Bruno-inspel - det räddar godkänt betyg.

Alejandro Garnacho: 5
Studsade tillbaka efter ett par sämre insatser. Utmanade konstant bortaförsvaret, serverade vackert Maguire men borde gjort minst ett mål. Islossningen känns ändå nära förestående.

Avbytare:

Amad Diallo: 4
Överglänste Antony med ett piggt inhopp. Startar på lördag?

Scott McTominay: 3
Lufsade runt på mitten utan att göra större väsen av sig. Borde gå före Eriksen på lördag.

Sofyan Amrabat: -
Spelade för kort tid för att betygsättas

Ethan Wheatley: -
Spelade för kort tid för att betygsättas, men vi noterar att den unge engelsmannen blev klubbens 250:e akademispelare att äntra planen. Vackert så.

GGMU
 

Micke Martinsson2024-04-24 23:43:00
Author

Fler artiklar om Manchester U

Tre tankar och spelarbetyg efter förlusten mot Tottenham