Spelarbetyg: Manchester United vs Club Brugge

Manchester United var spelförande från start och efter Deli åkte på rött i första halvlek, kunde det bara sluta på ett sätt. 5-0 vinst på Old Trafford och total dominans betyder avancemang i Europa League och nu väntar Everton på Goodison Park.

5 - Världsklass
4 - Mycket bra
3 - Bra
2 - Godkänd
1 – Underkänd

Sergio Romero: 3
Blev tillkallad tidigt i matchen men förutom det en lugn dag på jobbet, hade inte mycket att göra. Ännu en hållen nolla för argentinaren.

Aaron Wan-Bissaka: 3
Börjar att visa mer offensiva kvalitéer och är stabil i defensiven. Hela försvaret fick lite att göra överlag, men en stabil prestation av högerbacken.

Eric Bailly: 3
Säkrar upp efter Maguire var lite svajig i början men fick lite att göra efter det. Ännu en fin insats efter matchen mot Chelsea och har förtjänat sig en plats i startelvan.

Harry Maguire: 3
Var högt uppe offensivt i första halvlek, men hade ett svagt ingripande i början som ledde till en farlig chans för Club Brugge. Men förbättrade sig efter det.

Luke Shaw: 4
Brandon Williams såg ut att ha tagit över vänsterbacks platsen, men Shaw har kommit tillbaka starkt och har varit imponerande på sistone. Borde vara ordinarie framöver med sin nuvarande form, skapar flera chanser offensivt.

Scott McTominay: 4 (Ut, 72:e min)
Första matchen från start och kom in med samma intensitet som man har lärt att känna igen med skotten. Fick även göra mål på sin första match tillbaka och det är tydlig att det finns en bra duo mellan Fred och McTominay. Borde vara given framöver i startelvan.

Fred: 5
Ännu en fenomenal insats. Två mål och en assist för brasilianaren. Har varit vår mest pålitliga spelare hittills i år och är matchens lirare utan tvekan.

Juan Mata: 3
Var Involverad i målchanser tidigt i matchen och skulle assistera Ighalo i första halvlek. Lugn med bollen och visar sin förmåga att hitta öppningar. En helt annan spelare när Fernandes spela.

Bruno Fernandes: 5 (Ut, 65:e min)
Farlig redan från start och är det största hotet framåt. Känns som att offensiven flyter på ett helt annat sätt när han får bollen. Tvingade Mignolet till flera räddningar i början och var återigen kylig från straffpunkten, när han gjorde sitt andra mål för klubben.

Daniel James: 3 (Ut, 45:e min)
Tyvärr har han inte varit involverad i målprotokollet på sistone tid, men han gör sitt jobb bra. Springer konstant och arbetar hårt, men får ingen utdelning av det. Jobbar mycket i det tysta och orsakade straffen då mittbacken Deli gjorde en målvaktsräddning på hans skott. Byttes i halvlek och kommer förmodligen att starta mot Everton.

Odion Ighalo: 4
Första matchen från start och första målet för klubben. Tog vara på sin chans för att säkra upp matchen och växte i självförtroende efter det. Var nära att göra sitt andra för dagen bara minuter efter. Spelar säkert och gör sin roll bra. Fina fina Ighalo!

Avbytare:

Jesse Lingard: 3 (In, 65:e min)
Ersätter Bruno och bidrar med energi och löp. Gjorde ett bra förarbete för att osjälviskt assistera Fred på fjärde målet och kan förhoppningsvis bygga på det. En av sina bättre prestationer denna säsong.

Tahith Chong: 3 (In, 45:e min)
Kommer in i halvtid och utmanar sina försvarare direkt. Fick sin bästa chans sent i andra halvlek och spelade fram en bra assist till Fred i slutskedet av matchen.

Mason Greenwood: 3 (In, 72:e min)
Kommer in och skapar några farliga målchanser men har för kort tid att påverka matchen. Finns inget att klaga på direkt, grabben kan skapa chanser.