Lagbanner
Spelarbetyg: Manchester United - Watford
Bruno gratulerar Martial till ett av årets vackraste mål.

Spelarbetyg: Manchester United - Watford

Manchester United bjöd publiken på en fantastisk matinéföreställning på Drömarnas Teater när Watford kläddes av med tre drömmål. Bruno Fernandes var den store regissören bakom succén vilket föga överraskande återspeglas i betygen.

5 - Världsklass
4 - Mycket bra
3 - Bra
2 - Godkänd
1 – Underkänd

 
David De Gea: 3
Självförtroendet är tillbaka på allvar efter femte raka nollan för De Gea. Återigen en ganska lugn match där spanjoren sprider trygghet och tar det han ska.

Aaron Wan-Bissaka: 2
Hade bitvis problem med Deulofeu och kom inte alls till sin rätt offensivt. Kan bättre.

Victor Lindelöf: 3
Spelade sig skickligt ur de flesta situationerna och hade bra koll på Deeney. Känner av konkurrensen från Bailly och behöver spela på en fortsatt hög nivå för att hålla Ivorianen utanför laget.

Harry Maguire: 3
Lugn eftermiddag för kaptenen som såg sådär lagom intresserad ut. Verkar behöva toppmotstånd för att nå sin fulla potential.

Luke Shaw: 4
Det är en fröjd att se engelsmannen spela fotboll just nu. Full med självförtroende läser han spelet, följer med upp i anfall och agerar resolut i närkampsspelet. Fortsätter han så här lär han utmana om en landslagsplats i sommar.

Nemanja Matic: 3
En typisk Matic-insats. Ser lite trög ut, men är ack så svårpasserad. Trivs bättre när han kan fokusera på att vinna boll och täcka ytor.

Fred (Ut 79’): 3
Fred har varit en av lagets bästa spelare sett över hela säsongen. Kommer inte riktigt upp i samma nivå som mot Chelsea senast med levererar som vanligt ett gott dagsverke.

Mason Greenwood (Ut 80’): 4
Utmanade ständigt och såg ut att stortrivas i Fernandes sällskap. Krönte insatsen med ett sanlöst drömmål.

Bruno Fernandes: 5
Som på beställning tog portugisen tag i taktpinnen och dominerade matchen fullständigt. Ligger bakom det mesta och kunde med lite tur gjort ett par poäng till. Idag förtjänar Bruno Fernandes betyget världsklass. Frågan är om Unitedredaktionen i framtiden tvingas utöka betygsskalan?

Daniel James: 3,5
Den unge walesaren har fått tillbaka trycket i benen och glädjen i ögonen. Hotade motståndaren varje gång han fick bollen rättvänd. Ett härligt formbesked!
 
Anthony Martial (Ut 80’) 4
Dagens insats påminner om en typisk Martialmatch – bitvis ointresserad, bitvis lysande. Hittade flera fina kombinationer med lagkamraterna. Visar upp hela registret vid målet. Fotbollsgodis ger alltid ett extra plus!

Inhoppare:

Scott McTominay (In 79’): -
Spelade för kort tid för att betygssättas

Odion Ighalo (In 80’): -
Spelade för kort tid för att betygssättas

Thaibit Chong (In 80’): -
Spelade för kort tid för att betygssättas
 

Mikael Martinsson2020-02-23 20:51:00
Author

Fler artiklar om Manchester U

Tre tankar och spelarbetyg efter förlusten mot Tottenham