Spelarbetyg: Norwich City - Manchester United (FA-cupen)

Ett trögt United kommer inte upp i tempo och det krävs förlängning för att tillslut få till seger och avancemang. Ingen mindre än Harry Maguire får avgöra när han glidtacklar in segermålet ett par minuter före straffsparksläggning. Dock, väl roterat och vi är i semifinal i FA-cupen.

5 - Världsklass
4 - Mycket bra
3 - Bra
2 - Godkänd
1 - Underkänd

Sergio Romero: 2
Känns som argentinaren kan göra bättre vid 1-1 målet. Annars ett par stabila ingripanden men har knappast mycket att göra.

Diogo Dalot: 1,5
Inte alls involverad i spelet då väldigt lite händer kring högerkanten. När väl chansen ges vill han ofta lite väl mycket och synkar dåligt med sina lagkamrater. Fortfarande en spännande spelare och behöver visa matchform.

Harry Maguire: 3,5
Kaptenen visar vägen idag med en fin insats och får dessutom avgöra matchen ett par minuter från slutet. Är nära att måla redan tidigare när Tim Krul räddar snyggt. Generellt stark i luften och står för en viktig blockering innan paus.

Eric Bailly: 2 (ut 96’)
I skuggan av Maguire men ska ha godkänt. Slarvar inledningsvis men därefter  lugn och kontrollerad. Bra i passningsspelet.

Luke Shaw: 2
En av de bättre idag. Ångar på flitigt längs vänsterkanten och är ständigt ett hot. Inspelen ska vara bättre men ändå är det genom Shaw vi får det avgörande målet. Härlig utveckling överlag på engelsmannen.

Scott McTominay: 1,5 (ut 78’)
Blek insats och det går både trögt och alldeles för mycket i sidled. Växlar upp något i andra halvlek men visst vill vi se mer av den gode skotten.

Fred: 1,5 (ut 78’)
Även Fred blir underkänd idag. Om än hårfint. Blandar finess och smarta passningar med nonchalans och dåligt tempo. Kändes lite som Fred innan hans genombrott. Behöver väl ett par matcher.

Juan Mata: 1,5 (ut 62’)
Spanjoren brukar vara en spelare att lita på. Och brukar komma upp i nivå. Men trögt även här och kommer inte till sin rätt och slå bort många passningar. Lyckas dock halvt med en assist till målet vilket höjer betyget något.

Jessie Lingard: 1,5 (ut 62’)
Försöker och har ett par fina intentioner i början av matchen. Men inte mer än så och det hela känns fantasilöst. Får nog ta vara på sina chanser hädanefter ifall han ska vara kvar nästa säsong. Lever lite väl mycket på gamla meriter.

Bruno Fernandes: 2,5
Även om slutprodukten inte riktigt finns där idag står Fernandes för en klart godkänd insats. Hans passningsfot är många gånger genialisk och dessutom sliter han mest av mittfältarna. Härlig inställning helt enkelt och blir bättre i slutet när Pogba och co. byts in.

Odion Ighalo: 3
Tar återigen chansen och gör mål. Är ständigt farlig i boxen och drar försvarare åt sig och är råstark när han är nere och möter boll. Känns helt klart bra att nigerianen förlängde med oss.

Inhoppare:

Marcus Rashford: 2 (in 62’)
Mycket fantasi men det lossnar inte riktigt idag. Blir bättre ju längre matchen går och samspelet med Martial och Pogba känns högst intressant.

Mason Greenwood: 2 (in 62’)
Utmanar ett par gånger om från högerkanten men utan riktig spets. Härlig attityd på den unge engelsmannen som har en ljus framtid.

Brandon Williams: 2 (in 62’)
Inte riktigt med i spelet på det sätt vi önskar men står för en suverän brytning i eget straffområde. Behöver spela mer.

Paul Pogba: 2,5 (in 78’)
Växer och är är vår bästa spelare i matchens slutskede. Ser spelsugen ut. Drar iväg ett riktigt bra skott.

Nemanja Matic: 2,5 (in 78’)
Det märks att Matic är i form. Bestämd och resolut i det han gör. Känns given med Pogba just nu i en bästa elva.

Anthony Martial: - (in 96’)