Spelarbetyg: Sevilla - Manchester United (Europa League - semifinal)

Tyvärr förlust och slutspelat i Europa League för denna gången. Sevilla vinner semifinalen med 2-1 efter ett sent avgörande. Inte direkt rättvist men desto mer lärorikt för United och Ole-Gunnar Solskjaer.

5 - Världsklass
4 - Mycket bra
3 - Bra
2 - Godkänd
1 - Underkänd

David De Gea: 2
Inte mycket att göra vid målen. Något nonchalant med fötterna mellanmål.

Aaron Wan-Bissaka: 1,5 (ut 87’)
Ej i position vid baklängesmålen och saknas allt som oftast i offensiven. Gör dock ett par avgörande brytningar. Brukar vara betydligt bättre.

Victor Lindelöf: 2
Pålitlig som vanligt och visar ledarskapsegenskaper. Ska helt klart ha platsen bredvid Maguire. Bra insats av svensken.

Harry Maguire: 2
Spelar hårt och sätter tidigt respekt i motståndarna. Jämn matchen igenom och klart godkänd. Mer att önska i det offensiva dock.

Brandon Williams: 1,5 (ut 87’)
Fel på det vid kvitteringsmålet och avgörandet kommer på hans kant. Sliter dock kopiöst och visar hjärta vilket väger upp. Håller inte måttet idag tyvärr.

Paul Pogba: 1,5
Anonym inledningsvis men blir mer involverad. Och spelar upp sig. Dock slarvas det även om han blixtrar till med ett par snygga nummer. Vi behöver mer från vår bästa spelare. Lysande framspelning till Rashford.

Fred: 2,5
Får tidigt ett fint läge men skjuter utanför med högerfoten. Står för ett enormt arbete i defensiven vilket han ska prisas för. Känns plötsligt som en utmanare om platsen bredvid Pogba. Verkar alltid bli bra med mer speltid.

Mason Greenwood: 2 (ut 90+3’)
Flera gånger på väg igenom men kommer inte loss. Nära mål direkt i andra men avslutet något för tamt. Inte samma flyt som vanligt.

Bruno Fernandes: 3
Förvaltar straffen tjusigt tidigt i första när han placerar bollen i krysset. Mycket kreativ därefter och matchen igenom. Vår klart bästa spelare idag. Frispelar Greenwood och har själv ett bra skott. Grym kontinuitet.

Marcus Rashford: 1,5 (ut 87’)
Fixar straffen efter fin kombination med Martial. Lyckas dock sällan med det han tar sig an och ser osäker ut. Självförtroende saknas onekligen. Onödigt varnad i andra halvlek. Lurig frispark.

Anthony Martial: 1,5
Involverad i det mesta framåt. Fri flera gånger om i andra halvlek men radar upp klena avslut. Skulle gjort minst två mål idag. Har skämt bort oss med betydligt bättre spel sista tiden.