Lagbanner
Spelarbetyg: Sheffield United-Manchester United 2-3

Spelarbetyg: Sheffield United-Manchester United 2-3

Efter en trög start reste Manchester United sig och besegrade Sheffield United och tog tre viktiga poäng i toppstriden. Den offensiva duon Marcus Rashford och Anthony Martial har fått utstå en del kritik på senare tid, men idag stod duon för lysande insatser.

Dean Henderson 1,5
Var lite väl givmild när han gav bort 1-0 målet mot sin gamla klubb. I övrigt ställdes Henderson inte på så jättemycket prov förutom i slutet då han gör en matchavgörande räddning, vilket höjer betyget något. Dock ingen insats som gör att han sätter press på De Gea i kampen om förstaspaden.

Aaron Wan-Bissaka 3
Som vanligt när det gäller högerbacken stabil defensivt och svag offensivt. Stoppar farliga kontringar från Sheffield. Tycker dock han slarvar lite ibland och tappar bollen i farliga lägen. 

Victor Lindelöf 3
Assisten han gör på Rashfords 1-1 mål är helt magisk och svensken visar verkligen att han har en fin passningsfot, förhoppningsvis får vi se mer av den varan från Lindelöf. Olycklig vid reduceringen när han styr in Mcgoldricks nick men överlag en bra insats.

Harry Maguire 2
Även om Maguire inte direkt gör något matchavgörande misstag tycker jag inte att han imponerar. När han väl har bollen ser han obekväm ut och sätter sig själv i flera farliga situationer. Tycker även han kommer fel i positionsspelet flera gånger och hade det varit ett bättre lag än Sheffield så hade det garanterat straffat oss.

Alex Telles 3
Jag gillar det jag ser från vänsterbacken. I offensiv väg hotar han ständigt med farliga inlägg. Gillar även att han börjat ta fasta situationer. Kvalitén finns där och även om det inte blev några poäng idag så bör han vara ordinarie vänsterback i United.

Nemanja Matic 2
Tycker Matic sköter sin position bra idag. lugn och trygg med bollen och gör egentligen inga misstag. Täcker upp bra i defensiven när Wan-Bissaka eller Telles hamnat på efterkälken.

Paul Pogba 3
Pogba verkar iallafall inte påverkas av det som händer utanför plan. Slår en fantastisk chip boll till Martials 2-1 mål. Mittfältaren är även nyckeln till 3-1 målet då han elegant vänder bort två Sheffield spelare och slår en öppnande passning.När Fransmannen är på humör ser man vilken klasspelare det är, synd att han inte visar det oftare.

Mason Greenwood 2 ( Ut 74:e) 
Om Rashford och Martials insatser var lysande stod United talangen för en anonym prestation. Han hade svårt att ta sig till några lägen och blev även utbytt med kvarten kvar. Med tanke på den offensiva bredd vi har nu är det dags att Greenwood börjar prestera om han inte vill sitta bänk.

Bruno Fernandes 2,5 ( ut 79:e)
Tyvärr inga poäng för portugisen i dagens match som vi blivit bortskämda med. Tycker dock fortfarande man ser hur viktig han är för offensiven då han slår magnifika passningar som öppnar upp Sheffield försvaret. Fin passning till Martial som ledde till Rashfords 3-1 mål. 

Marcus Rashford 4,5
Matchens spelare idag. Gör två mål och tystar den kritik han fått på senare tid. Borde kanske gjort ännu fler mål men två mål är mer än godkänt.

Anthony Martial 4 ( ut 90:e)
Ska det äntligen lossna för fransmannen nu? Förhoppningsvis, då han äntligen fick göra sitt första Premier League mål den här säsongen. Samspelet med Rashford fungerade superbt hela matchen och duon borde kanske gjort fler mål. Förhoppningsvis får Martial tillbaka lite nödvändigt självförtroende med den här insatsen. 

Inhoppare: 
Juan Mata ( In 74:e) 2
Piggt inhopp av spanjoren. Tycker han visar bra inställning och krigar över hela planen.
Donny Van De Beek (79:e)
Spelade för kort tid för att betygsättas
Scott Mctominay (90:e)
Spelade för kort tid för att betygsättas
 

Viktor RundlöfViktor.rundlof00@gmail.com@Viktorrundlof2020-12-17 23:55:08
Author

Fler artiklar om Manchester U

Tre tankar och spelarbetyg efter förlusten mot Tottenham