Spelarbetyg: Watford 4 – 1 Manchester United

Manchester United står för en nattsvart insats i London och förlorar med hela 4–1 mot Watford. Men vad får spelarna för betyg i matchen som skulle kunna vara Ole Gunnar Solskjaers sista.

David De Gea: 5
David De Gea har gått från att vara en usel straffmålvakt till att bli världens bästa straffmålvakt. Skämt åsido, han gör det riktigt bra när han räddar de två straffarna i matchen inledning. Hans insats går från "Mycket Bra" till "Bra" i sluetet då han släpper två enkla mål.

Aaron Wan-Bissaka: 3
Wan-Bissaka är en otrolig bra högerback i det individuella försvarspelet, det visar han idag igen. Men hans offensiva spel måste förbättras, idag får han inte något alls i offensiv riktning. Han hamnar på en underkänd nivå.

Victor Lindelöf: 3
Lindelöf gör inte sin bästa match idag. Han gör en del bra men också en del dåligt. Han har under den senaste tiden varit Uniteds bästa mittback i Varanes frånvaro. Han blir lite offer för hela Uniteds dåliga första halvlek. En halvlek som blir väldigt avgörande.

Harry Maguire: 3
Gör en bra match I 69 minuter men ett dåligt beslut gör att han tappar bollen och måste riva ner Watford spelaren och hans andra gula var ett faktum. Innan detta gör han som sagt en bra match då han blockar en del skott och gör några fina brytningar. Men det röda kortet drar ner honom på en underkänd nivå.

Luke Shaw: 3 (ut 85)
Luke Shaw har inte varit bra de senaste matcherna. Men idag spelade han upp sig lite mot de senaste prestationerna. Han spelade lite enklare men får inte ut något i offensiv rikting, något som han annars brukar vara bra på. Han hamnar, som hela Uniteds backlinje, på en underkänd nivå.

Nemanja Matic: 2
Matic gör en riktigt dålig insats idag. Slår bort väldigt många passningar i farliga lägen. Matic och Mctominay bildade ett mittfält som i den första halvleken är helt obefintligt. Hem och träna Nemanja!

Scott Mctominay: 2 (ut 45)
Bedrövlig insats från skotten. Börjar matchen med att dra på sig en straff på ett klumpigt sätt. Fortsätter sedan med att slå slarviga passningar och ligga fel i positionsspelet, han drog dessutom på sig en onödig varning. Blev rättmätigt utbytt i halvlek.

Jadon Sancho: 4 (ut 90+1)
Jadon Sancho gör en bra match idag. Man kan se att det finns en enorm talang i den kroppen och idag får han ut mer än vad han har fått tidigare. Hoppas att detta kan vara en boost för hans självförtroende.

Bruno Fernandes: 2
Bruno gör en av sina sämre insatser i United tröjan. Ingenting han försöker med lyckas idag, oavsett om det var skott, passningar eller försvarsspel. Vi vet hur bra Bruno kan vara, men just nu är hans form oerhört svag.

Marcus Rashford: 3 (ut 45)
En blek insats av Marcus Rashford idag. Han hade uniteds bästa möjlighet i den första halvleken, men hans avslut räddades relativt enkelt av Ben Foster. Han försökte mycket men fick inte ut något av sitt spel idag.

Cristiano Ronaldo: 4
En av uniteds bättre spelare idag. Försöker en del och lyckas en del. Men idag stämmer det inte i avsluten. Man kan se varför Ronaldo har gjort så mycket som han har gjort under sin karriär, han dyker alltid upp när det nalkas målchans. Han gör också en assist idag och hamnar på en godkänd nivå.

Byten

Donny Van De Beek (45): 5
Van De Beek gör ett piggt inhopp idag. Han gör ett tidigt mål men utöver det förändrar han hela matchbilden när han kommer in. Han är väldigt pigg och tar många löpningar som öppnar upp det för laget. Hans inhopp är en ljusglimt i en annars så mörk insats