Lagbanner
Spelarbetyg: West Bromwich Albion - Manchester United 1-1

Spelarbetyg: West Bromwich Albion - Manchester United 1-1

Det saknades offensiv kreativitet från Manchester Uniteds sida när man kryssade mot West Brom. Bruno gjorde visserligen mål men det var de defensiva spelarna som var bäst offensivt.


5- Världsklass
4- Mycket bra
3- Bra
2- Godkänd
1- Underkänd


David De Gea: 2
Spanjoren har fått utstå stor kritik den senaste tiden men idag gör han en stabil insats. Gör en bra räddning på Diagnes kontringsläge i andra halvlek och ser till så att vi inte förlorar matchen.

Aaron Wan-Bissaka: 2
Gillar hans offensiva löpningar även om han inte fick ut speciellt mycket av dem i matchen. Defensivt ställdes han inte på några större prov och skötte sig bra. Borde bidragit lite mer offensivt för ett högre betyg.

Victor Lindelöf: 1
Hade stora problem med West Broms anfallare Diagne. Förlorade många närkamper och svensken blottade sina fysiska brister. Matchbilden passade inte Vigge alls och Bailly borde startat.

Harry Maguire: 3
Flyttar bollen upp i banan och bidrar i högsta grad till offensiven. Bra i passningsspelet och bör få med sig en straff som domaren tyvärr missar. Sånär på att bli matchhjälte på stopptid men nicken tippas av Johnstone i stolpen. Maguire gör en av sina bättre insatser i Unitedtröjan idag och kan lämna med
huvudet högt.

Luke Shaw: 4
I vanlig ordning en mycket bra insats av vänsterbacken. Trummar på vänsterkanten och slår ett fint inlägg till Bruno vid 1-1 målet. Finns nog ingen bättre vänsterback i ligan just nu.

Scott Mctominay:
Hade lite samma problem som hans mittfältskollega. Kämpar och sliter vanlig ordning men missar lite för mycket i passningspelet. Var nära på att bli målskytt igen men skottet räddades på mållinjen.

Fred (Ut 80:e): 2
Hade problem med West Bromwichs fysiska spel vilket ledde till en del bolltapp. Går lite för långsamt i passningsspelet och var bidragande till att United inte lyckades vrida upp tempot. Stod dock för en del fina offensiva aktioner vilket gör att betyget ändå landar på godkänt. 

Marcus Rashford: 1
Man måste kunna kräva mer av Rashford i den här typen av matcher. Tycker han stundtals ser pigg ut och slår en del farliga inlägg men han måste ta sig till mer målchanser. Han måste kliva fram mer när det inte funkar för Bruno och han blir mer osynlig ju längre matchen går.

Bruno Fernandes: 2
Fint volleymål av portugisen men i övrigt gör Bruno ingen vidare insats. Tycker han ser frustrerad ut när han inte får till det och tyvärr får han alldeles för lite understöd av sina lagkamrater. 

Anthony Martial ( Ut 66:e): 1
Det lyfter inte riktigt för fransmannen den här säsongen. Pånytt en osynlig insats och kommer inte till några lägen överhuvudtaget. Det har upprepats ett antal gånger men det är dags för Martial att hitta formen snart om han vill ha en framtid på Old Trafford.

Edinson Cavani: 2
Födelsedagsbarnet fick inte fira sin födelsedag på bästa sätt. Tycker han löper bra offensivt men antingen får han inte några bollar att jobba med eller så är tajmingen inte riktigt där. Uruguayanen har stått för bra insatser den senaste tiden men idag hade han behövt ta sig till lite fler målchanser om vi skulle ha vunnit.

Inhoppare
Mason Greenwood (In 66:e): 2
Greenwood stod för ett piggt inhopp och utmanade West Brom försvaret. Skapade ett läge nästan omgående när han sköt ett skott som Johnstone släppte retur på. Borde kanske ha startat med tanke på hur positivt inhoppet var.

Donny Van De Beek ( In 80:e)
Spelade för kort tid för att betygsättas.
GGMU

Viktor RundlöfViktor.rundlof00@gmail.com@Viktorrundlof2021-02-14 18:21:00
Author

Fler artiklar om Manchester U

Tre tankar och spelarbetyg efter förlusten mot Tottenham