Lagbanner
2020-01-04 18:30

Wolves - Manchester U
0 - 0

Wolves - Manchester United 0 - 0

Wolves - Manchester United 0 - 0

En fruktansvärt tråkig match där United lyckas missa målet med samtliga avslut. Omspel väntar i FA-Cupen.

1:a Halvlek

United börjar matchen med att ta tag i taktpinnen. Manär aggresiva och ser ut att vara riktigt hungriga. Det håller i ungefär en kvart - sen har Wolves jobbat sig in i matchen och tvingar Romero till en fantomräddning (världens bästa backup). 

Allt försök till anfallsspel blir statiskt och rörelsen på de offensiva spelarna är under all kritik. När vi summerar halvleken kommer United upp i NOLL avslut på mål. Värt att näman är att Brandon Williams hade kunnat få en straff efter ett fint genombrott i offensivt straffområde med VAR friade. 
Formtoppade Traore är det farligaste Wolves har på banan men Williams har bra koll halvleken igenom.

2:a Halvlek

I andra halvlek är det Wolves som börjar trycka på för ett ledningsmål. United får till ett anfall först i minut 56. När vi har kommit till den 65'e minuten slår det mig hur fruktansvärt dåligt spel det är, från båda lagen.

Rashford kommer in och sätter omedelbart en farlig boll i ribban via en Wolvesförsvarare.

Den sista kvarten är det Wolves som går för avgörandet och får till slut in bollen, dock avblåst helt korrekt för handboll. 
Manchester United avlsutar matchen med att inte ha testat Ruddy i Wolvesmålet en enda gång!

Analys

Det här var inte bra, jag tror inte jag behöver skriva så mycket mer än så egentligen. Att Manchester United med 15 minuter kvar ser ut att gå för att få till ett omspel mot Wolves är inget annat än pinsamt. Underbetyg till hela klubben en dag som denna.

Calle Carlssonstatoilcalle@gmail.com2020-01-04 20:41:21
Author

Fler artiklar om Manchester U

Tre tankar och spelarbetyg efter förlusten mot Tottenham