Mason Mount hyllas av legend
Mount hyllas av profilstarke Roy Keane.

Mason Mount hyllas av legend

Manchester United-legenden Roy Keane har sällan tvekat att sticka ut, varken som spelare, eller nu efter sin karriär. Keane trycker nu till de kritiker som varit tveksamma till Mason Mounts som startspelare i det engelska landslaget.

Enligt Daily Mirror hyllar den färgstarke fd Manchester United-spelaren Chelseas Mason Mount med stora ord som ”outstading player”. Keane passar också på att stämpla de som tvivlar på Mount och kallar dem helt enkelt för idioter.

Chelseas unge stjärna stod för en bra landslagsvecka där han ingick i Englands startelva och bidrog med både assist och mål. Daily Mirror menar att Mason Mount har spelat sig till en allt viktigare roll i kommande EM-slutspel. Han spelat precis lika imponerande i landslaget som han har gjort i Chelsea under säsongen.

Roy Keane är inte bara framme med motorsågen gentemot Mounts kritiker utan passade i samband med att England vann sin VM-kvalmatch mot Polen tidigare i veckan också på att hylla mittfältaren. Superlativen lät inte vänta på sig när Keane uttryckte sig i ITV Sport:

"Brilliant" Mount, “Outstanding player” och “Brilliant young kid" är uttryck som stärker det Roy Keane tycker om Mason Mount. 

Även innan matchen pratade Roy Keane om att han såg fram emot att se Mason Mount spela och att han är en fantastisk spelare.

Slutligen så påpekade Keane i samma TV-sändning att det är viktigt att din manager tror på dig och att betydelsen av vad folk tycker utanför planen tycker mer eller mindre är strunt samma. ”Det finns många idioter där ute”, avslutar den profilstarke Keane.

Vad man än tycker om Roy Keane och hans historia är det väldigt roligt att läsa om vad han tycker om Chelseas unge stjärna. Troligen betyder det en del för Mason själv också.
 

Erik Larholm@eriklarholm2021-04-02 14:43:53
Author

Fler artiklar om Chelsea