Varningar: Semedo, Hoever (Wolves). Holgate, Doucoure (Everton).
Domare: Martin Atkinson.

WOLVES (4-3-1-2, fr.h.): Rui Patricio – Nelson Semedo, Conor Coady (c), Romain Saiss, Rayan Aït-Nouri – Leander Dendoncker, João Moutinho (Vitor Vitinha Ferriera 86), Ruben Neves – Morgan Gibbs-White (Ki-Jana Hoever 64) – Fabio Silva (Patrick Cutrone 78), Pedro Neto. Ej använda avbytare: John Ruddy, Lewis Richards, Max Kilman, Nigel Lonwijk, Theo Corbeanu. Meritan Shabani,
EVERTON (4-4-2): Pickford, Holgate, Mina, Keane, Godfrey, Iwobi, Davies (Gomes 64), Doucoure, Digne; Rodriguez (Coleman 86), Sigurdsson (Richarlison 76). Ej använda avbytare: Olsen (gk), Kenny, Nkounkou, Bernard, Gordon, Tosun.

Wolves är svårt skadedrabbat och inför denna match fick vi två nya skadebesked, Adama Traoré och Owen Otasowie. Sedan innan är Raul Jiménez, Willy Boly, Daniel Podence, Fernando Marcal och Jonny Otto borta. Det verkar som att vi får en ny skada efter varje match, och på vår bänk idag fanns nästan bara tonåringar.

Wolves har kallat tillbaka Morgan Gibbs-White och Patrick Cutrone från deras lån och Gibbs-White fick starta idag. Hans roll skulle vara alldeles bakom anfallarna Fabio Silva och Pedro Neto. Taktiken 4-3-1-2 och vi hoppades kunna bygga på segern i FA cupen mot Crystal Palace i fredags. I ligan har vi halkat ner en bit och vi behöver snart vinna matcher. Sedan Jiménez huvudskadades har vi bara vunnit en enda match av åtta spelade.

Everton saknade också sin skyttekung Dominic Calvert-Lewin, så kanske skulle det bli 0-0?

FÖRSTA HALVLEK
Everton kom till start utan en central anfallare, men det hindrade inte dem att göra 0-1 redan efter sex minuters spel. De hade redan innan målet anfallit mot vår högerkant, och gjorde så även denna gång där Semedo inte hade tillräcklig koll på sin motståndare. Passning kom in i mitten och där var Neves för sen för att hindra IWOBI att skjuta bollen i mål. En chockstart, men Everton hade haft ett par anfall på just den kanten redan så vi borde vara varnade.

Men Wolves kom igen. Aït-Nouri visade upp sin bländande teknik och gick runt försvaret på vänsterkanten, inlägget var perfekt rakt på NEVES fot och efter hans volleyskott i mål var ställningen 1-1. Då var bara 14 minuter spelade.

Nu tog Wolves över matchen och det var en fin fotboll som TV-tittarna bjöds på. Passningarna gick snabbt mellan spelarna och Everton fick backa för att hinna med. Gibbs-White, Neto och Neves höll igång spelet och Semedo fyllde på ute till höger. Wolves svärmade runt Evertons straffområde och vi väntade på ett ledningsmål.

Neto slog in bollen framför mål och Silva vinklade bollen mot mål, men Pickford i Evertonmålet räddade. Neves sköt ett kanonskott som målvakten stötte ut till hörna, och när Aït-Nouri på nytt gjorde ett avancerat dribblingsnummer borde Dendoncker gjort mål, men han missade skottet.

Man njöt av Wolves spel och efter den darriga inledningen hade vi tagit över matchen totalt, även om Everton stack upp i farliga kontringar när vi hade för många spelare i anfallet. 1-1 i paus och vi borde absolut kunna vinna det här.

ANDRA HALVLEK
I andra halvlek satte Neto fart mot mål när han brutalt sparkades ner av Doucoure. Det måste ha varit nära ett rött kort, men domaren nöjde sig med gult. Neto fick ont i sitt knä och låg kvar på planen ett bra tag. Inga fler skador, tack!

Matchen tappade nu i intensitet och Wolves hade inte samma rörelse och energi längre. Dessutom hade Silva sökt ut sig på kanten där han inte fick ut något av sitt spel, och jobbade nästan mer bakåt än framåt som en sorts wing-back. Gibbs-White var nu helt slut, och Aït-Nouri hade också tappat luft.

Efter en timme såg det segt ut på en hel del ben och vi undrade om head coach Nuno skulle göra byten för att få fart på spelet igen. Gibbs-White gick ut, men in kom inte anfallaren Cutrone som vi trott utan högerbacken Hoever som fick spela högerytter.

Men det var Everton som ganska chockartat gjorde segermålet i 77:e minuten. Ett inlägg kom mot KEANE och det såg ut som att Saiss hade täckt bort honom, men han fick på en lobbnick som seglade in i krysset bakom Patricio. Skickligt gjort, eller om det var tur. Kanske både och.

Nu var Wolves lite lamslagna. Nuno bytte genast in Cutrone mot Silva, men vi fick ingen större målchans mer än en frispark av Neves som han skruvade i spetsen där stolpe och ribba möts. Sent på övertid slogs Hoever i huvudet av en Evertonförsvare inne i straffområdet men det blev inte straff, kanske för att Dendoncker missade sin nick direkt efter och bollen gick utanför. Men nog borde det ha blivit VAR på den? Obegripligt hur de kunde missa det även om det var i minut 94.

Wolves förlorade och nu börjar det se jobbigt ut i tabellen. Nästa match är på lördag mot lokalkonkurrenten West Bromwich, då måste det bli tre poäng.

Sammanfattningsvis så är det såklart inte lätt för head coach Nuno att göra något med sju ordinarie spelare borta, särskilt som att han har valt att ha en väldigt liten trupp. Ungdomar och matchotränade ”återvändare” får spela trots att de inte är redo och det var inte konstigt att vi inte orkade i 90 minuter. Vi borde haft en poäng, men sån är fotbollen. Nya tag på lördag.

Dagens kommentar från läktaren: "Not playing bad but just can't seem to win lately, our defence can't defend crosses/corners and our attack is blunted by injuries. Thankfully we already have a decent amount of points in the bank but 1 win in 8 now, players dropping like flies and I can’t help but be concerned.”

Wolves head coach Nuno Espirito Santo säger: "First half I think we played a good game and in the second half both sides were very organised. It was just the small detail that we should do better - focus inside the box. That detail cost us the game. We got a good goal and in the first half I think we had more of the ball and played better, but the second half was very tight. The moment we pushed to go for the game we conceded the goal."