Varningar: Robertson (Liverpool)
Domare: Michael Oliver.

WOLVES (3-4-3, fr.h.): Rui Patricio – Leander Dendoncker, Conor Coady (c), Romain Saiss – Matt Doherty, João Moutinho (Morgan Gibbs-White 87), Ruben Neves, Jonny Castro Otto – Adama Traoré, Raul Jimenez, Pedro Neto (Diogo Jota 77). Ej använda avbytare: John Ruddy, Max Kilman, Willy Boly, Ryan Giles, Benny Ashley-Seal.
LIVERPOOL (4-3-3): Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Oxlade-Chamberlain (Fabinho 70), Henderson (c), Wijnaldum, Salah (Origi 85), Firmino, Mane (Minamino 33). Ej använda avbytare: Adrian (gk), Matip, Williams, Jones.

Stormatch på Molineux. Liverpool leder ligan och har 21-1-0 på sina 22 ligamatcher. De anses allmänt som världens bästa lag just nu, men om något lag ska slå dem så är det Wolves. Vi har vunnit båda matcherna mot det andra topplaget Manchester City, och nyligen vände vi 0-2 till 3-2 mot Southampton. Stor förväntan på Molineux, ja, i hela staden Wolverhampton. Skulle vi spräcka Liverpools nolla?

Samma lag som senast, inga konstigheter. På bänken var Diogo Jota och Willy Boly tillbaka efter långvariga skador.

FÖRSTA HALVLEK
Wolves började optimistiskt och publiken sjöng för full hals inne på ett dimmigt Molineux. Moutinho skickade iväg en låg frispark som skar igenom Liverpools straffområde, men ingen fick fram ett ben för att stöta bollen i mål. Bra start!

Men i åttonde minuten åkte vi på ett baklängesmål. Det var en hörna som Alexander-Arnold slog, HENDERSON kom farande och nickade bollen i mål. VAR kollade genast för eventuellt hands eftersom det verkade vara en dubbelträff, men det visade sig vara en nick via axeln och målet var godkänt. Ingen direkt försvarsmiss, en stark prestation av Henderson.

Wolves kom igen och när Neves slog ett inlägg var Doherty helt fri, men han nickade utanför och det misstänkta offsideläget behövdes inte kontrolleras.

Men efter hand kom Liverpool in i matchen och tog över resten av halvleken, de fick Mané skadad och tvingades byta ut honom, men nu fick vi jaga mycket. Vi hade en liten chans då Neves hittade Jiménez i straffområdet men hans skott gick utanför, och lite senare kom Jiménez igen men då blockerade försvararna.

I halvlekens övertid hade Liverpool en jättechans att öka ledningen när Salah gick förbi många spelare, men Doherty täckte framför mål i absolut sista sekunden.

0-1 i paus och det var ganska rättvist. Även om vi inte alls var borta ur matchen så hade Liverpool varit det bättre laget.

ANDRA HALVLEK
Början av andra halvlek var rena vilda västern och matchen öppnade upp. Salah tvingade vår keeper Patricio till en fingertoppsräddning, och därefter kontrade Neto i full fart men hans skott blockerades.

I 51: e minuten exploderade stadion då Wolves kvitterade. Traoré kom farande på högerkanten, slog ett högt inlägg och JIMÉNEZ knoppade in 1-1 bakom Alisson i målet.

Precis som vanligt hade Wolves en extra växel i andra halvleken och nu blev det konstant press mot Liverpools mål. Publiken trodde inte sina ögon när vi pressade tillbaka ”världsmästarna”. Traoré sköt ett vinklat skott som målvakten räddade, och Jiménez var inte långt borta med ett försök inne i straffområdet.

Vi vann alla närkamper och passade runt bollen snyggt. Publiken blev som galen när Wolves gjorde allt för ett segermål. Men Liverpool är inte ofarliga och de är också taktiska. De bytte in Fabinho för att få mer stabilitet bakåt, och Salah var ständigt farlig i anfallet.

Wolves satte in Jota för en sista ansträngning att vinna matchen. Men nu hade Liverpool ökat farten och Firmino sköt ett skott som Patricio räddade. I 84:e minuten kom de röda igen och då gick det fort. Salah, Henderson och Firmino kombinerade sig fram och FIRMINO satte bollen i nät. Ett ohyggligt skickligt mål där vi helt enkelt inte hann med.

Wolves hade en sista stor chans att kvittera då Jiménez fick bollen i straffområdet, bollen hamnade hos Jota som tyvärr grävde skottet utanför. Matchen slutade 1-2 och även om vi förlorade så kände man en stolthet, vi pressade dem hårt och jag trodde faktiskt att vi var på väg att vinna matchen. Men Liverpool har en väldig kvalitet och gjorde mål när de de som bäst behövde det. Väldigt imponerande, men vi är också ett bra lag!

Sammanfattningsvis så var detta en härlig match och publiken var nog trots allt nöjda med underhållningen. Vi stod upp mot ett av världens bästa lag, och spelarna gav allt. Wolves har verkligen kommit långt under de senaste två säsongerna, det är en njutning att se laget spela.

Dagens kommentar från läktaren: "Class display, got beat by the best team on the planet, yet it shows how good Wolves are. Disappointed but boy did we play well. Head and shoulders the better team in the second half but didn’t take our chances. Crazy how far we have come. So proud.”

Wolves head coach Nuno Espirito Santo säger: "It was a good game. We played well. There is nothing to be disappointed about. Getting the momentum was important. We defended well, we were well organised. This is what we want. We want to compete and keep on growing. We had in the last moment of the game [the chance to equalise]. It's about creating. Things will come naturally. I'm happy when we perform well. We faced a fantastic team. This is the standards we want."