McEachran redo för ännu en lånesejour
Kommer McEachran få dra på sig Chelseatröjan denna säsong?

McEachran redo för ännu en lånesejour

Josh McEachran har haft svårt att få speltid i Chelsea sedan debuten som 17-åring. Nu är han redo för ännu en utlåning om det är vad Mourinho anser bäst.

U-21 landslagsmannen Josh McEachran spåddes en lysande karriär då han visade framfötterna i Chelsea som 17-åring säsongen 2010/11. Totalt blev det 17 matcher för den unge mittfältaren den säsongen, däribland sex framträdanden i Champions League. Följande säsong skulle han ta ännu ett steg i sin utveckling, men speltiden under hösten blev begränsad och när ett låneavtal tecknades med Swansea hade det endast blivit fem framträdanden. Lånesejouren blev dock inte vad många hoppats på då McEachran endast spelade fem matcher för den Walesiska klubben. Den senaste säsongen spenderade McEachran hos Middlesbrough i Championship och gavs där större förtroende och startade i 35 ligamatcher.
 
För tillfället befinner sig McEachran med Chelsea i Asien för försäsongsturné nummer ett. Engelsmannen väntar där på ett samtal med Mourinho om hans tankar om den närmsta framtiden.
 
”Jag är en Chelseaspelare och min dröm som barn var att spela för Chelsea så det är vad jag vill denna säsong.”
 
Huruvida McEachran ingår i Mourinhos planer är dock oklart, men mittfältaren är beredd på att göra det Mourinho vill. ”Om bossen vill att jag ska lånas ut så måste jag lyssna och lämna på lån. Det är upp till honom.”
 
”Han har sagt att han vill prata med mig under Asienturnén så jag väntar” fortsätter McEachran.
 
”Förhoppningsvis blir det ett Premier League-lag om det blir utlåning, men jag skulle heller inte ha något emot ett lag från Championship.”
 
Om det stämmer att det under Asienturnén ska tas beslut kring McEachrans framtid så lär vi snart bli varse om den tunne mittfältaren kommer att konkurrera med namn som Lampard, Ramires, Mikel och van Ginkel eller om det blir ännu en utlåning.
 
Första chansen för McEachran att visa upp sig på riktigt för Mourinho kan komma i morgondagens (onsdag) match mot Singha All-Stars i Bangkok.
 
Källa: Skysports

Niklas Isaksson2013-07-16 22:16:20
Author

Fler artiklar om Chelsea