Moyes ledarstab lämnar också
Kevin Nolan och de flesta andra i ledarstaben lämnar West Ham.

Moyes ledarstab lämnar också

West Ham meddelar idag att David Moyes ledarstab också lämnar.

Billy McKinlay, Kevin Nolan, John Heitinga, Henry Newman, Rob Newman, Alan Irvine, Nick Davies och Jamie Osman lämnar West Ham. Xavi Valero West Hams målvaktscoach sägs det dock inget om så det kan hända att han blir kvar i staben runt den nya huvudcoachen och hans team. Så var det även förra gången när David Moyes tog över efter Manuel Pellegrini som var den som knöt Valero till West Ham. Det verkar även som att Mark Robson blir kvar. Han har varit med som assisterande tränare och även i arbetet med ungdomsspelarna.

Personligen hade jag gärna haft kvar Kevin Nolan i alla fall men det är ju brukligt att även staben runt den manager som de jobbat med också lämnar. I och med att Moyes lämnar så slopas även titeln som manager i West Ham. Huvudcoach kommer den nya titeln att vara. Tim Steidten som kom till West Ham förra sommaren kommer att ha huvudansvaret för rekryteringen av spelare in och ut.

Mer läsning: https://www.whufc.com/news/mens-first-team-staff-members-depart

Stort lycka till i framtiden och varmt tack för den här tiden i West Ham till alla i staben.

Vad gäller den nya huvudcoachen i West Ham som allt pekar på att det är Julen Lopetegui som tar över så ryktas det att han kommer att presenteras under morgondagen.

Arne Söderlund2024-05-22 12:40:00
Author

Fler artiklar om West Ham