8. Mycket Bra.
9. Världsklass
10.”Once in a life time”

Shay Given – 6
Shay skötte sig väl i denna match. Målen kunde han inte göra mycket åt och han stod dessutom för en viktig räddning på Nobles friläge i slutet på den första halvleken.

Steven Taylor – 4
Taylor var en vandrande säkerhetsrisk som hela tiden var på efterkälken. 2-1 målet är i mitt tycke hans fel då han låg i rygg på Cole innan denne sprang ifrån honom.

Fabricio Coloccini – 4
Hammers gjorde så gott de kunde för att utnyttja argentinarens brist på snabbhet och man lyckades väl. Hans formsvacka fortsätter därmed och frågan är vad som krävs för att han ska vakna till liv igen?

Sebastien Bassong – 7
Bass fortsatte att visa framfötterna i denna match. Han var resolut i alla sina ageranden och var utan tvekan den ende backen som imponerade idag.

Jose Enrique – 3
Utöver det faktum att spanjoren var en säkerhetsrisk så slog han nytt personligt bottenrekord i antal bortaslagna passningar. Det blev tillslut nästan en fars när han för tjugonde gången i matchen slog bort bollen men ironiskt nog kommer vi om två år endast att minnas att han noterades för en assist till Owens mål. Ordspråket ”det finns tre slags lögn: lögn, förbannad lögn och statistik” har aldrig varit mer påpassligt...

Jonas Gutierrez – 7
Jonas låg bakom mycket av det vi skapade idag och var som vanligt arbetsam över hela banan. Att han inte gjorde sitt första mål idag var lite snöpligt men i mitt tycke var hans Matchens Skata.

Danny Guthrie – 6
Danny var knappt godkänd i defensiven då det brast emellanåt men offensivt visade han prov på ett bra passningsspel. Överlag blir han godkänd men det är med knapp marginal.

Geremi Njitap – 4
Utöver alla bortslagna frisparkar och hörnor bidrog han med inte med mycket.

Damien Duff – 7
Som vanligt denna säsong stod irländaren för en bra arbetsinsats med hylligt offensivt spel som tyvärr inte renderade i mycket.

Michael Owen – 6
Efter en bra första halvlek, som toppades av ett mål, föll Owen ur matchen i den andra halvleken.

Andy Carroll – 7
Inför matchen sa hans anfallskolega att Carroll har sina styrkor som tyder på att han kan bli något men att så länge han inte förbättrar sina svagheter så blir det svårt för honom att lyckas fullt ut. Det bevisades idag då han under stora delar av matchen var anonym men det faktum att han tog sig samman och kvitterade väckte liv i mig inför framtiden. Jag hoppas nu att han fortsätter lägga manken till och håller sig borta från ”skandalrubrikerna” som han hittills gjort sig känd för.

Hans insats överlag var god. Han var inblandad i en och annan farlighet men som sagt var så behöver han höja sin lägsta nivå om han ska ha en framtid i klubben.

Charles N'Zogbia – 7
Piggt inhopp av fransmannen som togs emot av både burop och jubel. Han blev den positiva injektion vi behövde då han på egen hand drog upp tempot i Newcastles anfallsspel.