Lagbanner
SSN: Bud på Nolan accepterat

SSN: Bud på Nolan accepterat

Nyhetskanalen Sky Sports News har under kvällen rapporterat att Newcastle fått ett bud på Kevin Nolan accepterat. Spelaren spelar till vardags i Bolton.

Manager Joe Kinnear är på väg att genomföra sitt första spelarköp under sin tid i Newcastle United. Allting pekar åtminstone åt det hållet då nyhetskanalen Sky Sports News har under kvällen rapporterat att klubben fått ett bud accepterat på Kevin Nolan i Bolton Wanderers. Budet som accepterats rapporteras ligga kring £3 miljoner enligt tidningen The Evening Chronicle.

Vidare så skriver tidningen att spelaren kommer att resa till Tyneside imorgon för att genomgå en läkarundersökning. Nyheten kommer helt oväntat men kanske inte helt oförståligt att det händer. Joey Barton blev nämligen skadad under gårdagens match mot City och förväntas nu missa de kommande tio veckorna. Michael Owen, som också blev utbytt på grund av skadad under gårdagen, förväntas bli borta sex till åtta veckor.

Vi återkommer i ämnet när det bekräftats/dementerats från officiellt håll. 


Kommentar
Nolan kanske inte är världens bästa fotbollsspelare men att få en etablerad mittfältare som kan göra mål emellanåt för £3miljoner är välkommet just nu. Det faktum att han varit lagkapten i Bolton ger oss också möjligheten att få in en ny ledargestalt på mittfältet. Hans riviga spelstil och hans rutin från nedflyttningsstrider gör honom inte mindre önskvärd i mina ögon.


**Uppdatering**
Sky Sports News ska ha påstått att budet ligger kring £4,5 miljoner. Tidningen The Bolton News hävdar samma sak. Det är fortfarande ett helt okej pris i min mening för en spelare som Nolan.

Peter Holm2009-01-29 20:33:00
Author

Fler artiklar om Newcastle

Från Milburn till Shearer till Framtiden: The Geordies