Lagbanner

Officiellt: N’Zogbia kan dra åt..

I en tid då klubben är i sitt sämsta tänkbara skick någonsin har Charles N’Zogbia meddelat att han inte tänker spela en match till för Newcastle under Kinnears ledarskap.

Det började som en slags tonårsromans där en ung Charles förtrollade en hel region med sitt stundtals bländade spel. Men det var då det. Fyra år senare har fransmannen gnällt sig igenom fyra managers och vi kan nu konstatera att slutet är nära inpå. Tack och lov för det. Maken till en mer illojal spelare har jag aldrig stött på i mitt liv.

Vad har han då sagt undrar ni? I en intervju med nyhetskanalen Sky Sports News uppger fransmannen att han kallats ”insomnia” istället för sitt vanliga namn av vår manager. Omsidigt förvisso kan tyckas men ack så rätt Kinner har i detta fall. Fransmannen har en enastående förmåga att somna in på planen där ute på sin vänsterkant.

Hur som helst så har den lille gnällspiken nu fått nog och meddelat att han inte tänker spela en match till för klubben så länge Joe är kvar som manager. Han påstås också ha sagt att han vet att det lagts bud på honom under denna månad och att han vill att klubben ska acceptera en utav dem.

Personligen känns det skönt att han drar. Jag börjar ledsna på hans eviga gnällande men jag förstår inte hur O’Neill tänker. Så fort han inser hur ojämn Charles är kommer han förpassas till bänken då han knappast har en chans att peta Ashley Young. Då kommer den lilla primmadonnan att återigen göra sig besvärlig istället för att lägga manken till. Precis så som han gjort de senaste tre säsongerna i Newcastle. Nåja om ryktena stämmer att Birminghamklubben ska förbereda ett bud på £7 miljoner för honom så är det bara tacka och ta emot.

Och här kommer citaten:

"First of all, I wish to apologise to the fans for wanting to leave the club,

"However, I have been insulted by Joe Kinnear. I will never play for him again while he remains Newcastle manager.

"The club are aware that there are offers on the table for me and they should accept one of them."


Här kan ni förövrigt se intervjun där Kinnear av misstag säger Insomnia istället för N'Zogbia. Han säger det 2:20 in i intervjun.

Peter Holm2009-01-29 22:30:00
Author

Fler artiklar om Newcastle

Från Milburn till Shearer till Framtiden: The Geordies