Lagbanner
Godtagbart att anställa Kinnear
Har "Joke" större stöd än vad man kan tro bland våra läsare?

Godtagbart att anställa Kinnear

Dryga fyrtioprocent av våra läsare här på Newcastle sidan tyckte att det var godtagbart att anställa Kinnear under resterande delen av säsongen för dryga två månader sedan.

Den tjugoåttonde november förra året meddelades det att Joe Kinnear hade skrivit på ett kontrakt med klubben som sträckte sig över resterande delen av säsongen. Den kontroversielle managern hade tidigare bara haft ett korttidskontrakt men tack vare hans prestationer valde klubben att förlänga det. Joe skrev under med omedelbar verkan. Vi har sedan dess frågat våra läsare hur de ser på beslutet att anställa honom.

Fyrtiotre procent tyckte att det var ”Godtagbart under de förutsättningar som råder”. Det kanske inte är helt oväntat då det uppgavs att cirka tjugofem andra personer hade tackat nej till jobbet innan han fick erbjudandet. Klubben hade därmed inte mycket att välja mellan.

Tjugotvå procent valde alternativet ”Bra men efter det måste vi hitta en manager”. Ytterligare tio procent ansåg att det hela var ”Perfekt” och hoppades på att han skulle stanna längre. Dessa personer tycks nu få sin vilja igenom då Kinnear har erbjudits ett nytt treårskontrakt. Det enda som saknas är hans underskrift…

… Vilket förmodligen skulle rendera i att de nio procent som röstat på ”Fullständigt uruselt då vi nu kommer att åka ur Premier League” blir självmordsbenägna. Jag sörjer med er.

De bästa tipparna tycks dock bli de sexton procent som förutspådde den bistra sanningen att beslutet var: ”Dåligt - Joe kommer se till så att vi ligger kring nedflyttningsstrecket hela säsongen.”.

Man kan dock fråga sig om denna omröstning verkligen visat samma resultat i fall att de som röstade i början av dess lansering fick rösta på nytt.

Avslutningsvis så tackar vi de som deltog i omröstningen och bidrog till att hela 917 röster kunde noteras. Ny omröstning ligger nu uppe som givetvis berör det januaris transferfönster. Ta chansen att göra din röst hörd! 


Omröstningen i sin helhet

Frågan
Hur ser du på ledningens val av att anställa Joe Kinnear säsongen ut?

Svarsalternativ
Perfekt, hoppas han stannar längre! – 10%
Bra men efter det måste vi hitta en ny manager. – 22%
Godtagbart under de förutsättningar som råder. – 43%
Dåligt - Joe kommer se till så att vi ligger kring nedflyttningsstrecket hela säsongen. – 16%
Fullständigt uruselt då vi nu kommer att åka ur Premier League. – 9%

Antal röster: 917

Peter Holm2009-02-04 17:10:00
Author

Fler artiklar om Newcastle

Från Milburn till Shearer till Framtiden: The Geordies