Lagbanner
SSN: Shearer tar över *uppdaterad*
Wor knight in shining armour?

SSN: Shearer tar över *uppdaterad*

Nyhetskanalen Sky Sports News rapporterade strax innan midnatt att Alan Shearer ska ta över Newcastle. Det enda som saknas är en officiell bekräftelse.

Ja, jag vet vad ni tänker och förmodligen har ni alla rätt. Detta kan givetvis vara nyhetskanelens svar på ett första april skämt. Trots det väljer jag att publicera den då de gick ut med den strax före midnatt . De hade trots allt kunnat vänta en halvtimme till under detta smått speciella dygn vi nu inlett om detta var deras svar på ett sådant skämt.

Hur som haver så sägs Joe Kinnear under måndagen träffa en hjärtspecialist. Det är därför fortfarande oklart om han kan återvända denna säsong. Rykten, som florerat ett tag nu, säger att han i så fall får en plats i ledningen efter sin återkomst och således blir hans position som klubbens manager vakant. Det är här Alan Shearer kommer in i bilden.

SSN rapporterar nu för fullt att klubbens främste målskytt genom tiderna är beredd att fylla det tomrum Kinnear efterlämnat. De påstår dock i sin artikel på nätet att de inväntar ett officiellt uttalande under onsdagsmorgonen.

Till sist vill jag bara säga att jag personligen tycker att detta vore en utav de absolut sämsta aprilskämten jag stött på om detta är ett ”skämt”. Jag ser faktiskt inte det roliga i det hela. Gör ni det? Och ja jag är medveten om att jag kommer att få äta upp denna publicering om det nu visar sig vara ett skämt. Den risken är jag dock villig att ta och ni som läste om mina tankar efter Arsenalmatchen förstår nog varför. Vi är verkligen i desperat behov av en ledare just nu.

*Uppdatering*
Den lokala tidningen The Evening Chronicle har nu bekräftat att det är klart. De påstår också att han presteras under morgondagen. Kontraktet sträcker sig säsongen ut. Vi inväntar dock först på ett officiellt uttalande på klubbens hemsida innan vi på redaktionen ser det som bekräftat.

Rob Lee ska förövrigt enligt The Daily Mail ha blivit erbjuden rollen som hans assistent.

Peter Holm2009-04-01 01:52:00
Author

Fler artiklar om Newcastle

Från Milburn till Shearer till Framtiden: The Geordies