Lagbanner
Alan tar med sig Dowie
Forne Charlton, QPR och Crystal Palace managerrn Iain Dowie tycks bli Shearers Assistant Manager.

Alan tar med sig Dowie

Iain Dowie tycks bli Shearers assistent enligt de senaste rapporterna.

23.19 igår kväll utropade Sky Sports News till folket att Alan Shearer är klar för en sensationell comeback i Newcastle United. Det rör sig dock inte om ett spelarkontrakt utan om det faktum att han nu ska ta över som manager under den resterande delen av säsongen. Nyheten spred sig som en löpeld inom den brittiska mediekåren. Faktum är att nyheten till och med lyckats överträffa bevakningen inför Englands VM-kvalmatch som spelas ikväll.

Det finns dock fortfarande en liten oro liggandes hos oss skator om att det hela inte vore sant. Det har nämligen inte kommit någon officiell bekräftelse från klubbens hemsida eller anställda. När det ska annonseras verkar inte heller klart. Sky Sports påstår att det sker idag. Team Talk skrev tidigare idag att det kommer att ske under morgondagen. Vi får helt vänta och se vad som händer.

Oavsett vilket så har Sky Sports i alla fall hävdat att Iain Dowie blir Shearers assistent. The Daily Mail hävdade dock att Newcastle legenden, tillika en av Alans bästa vänner, Robert Lee blivit erbjuden rollen så återigen får vi nog avvakta en officiell bekräftelse. Det troliga i skrivande stund tycks dock bli Shearer-Dowie kombinationen. Om man sedan ska skratta eller gråta åt den utnämningen (syftar givetvis på Iains) är upp till var och en.

Peter Holm2009-04-01 14:07:00
Author

Fler artiklar om Newcastle

Från Milburn till Shearer till Framtiden: The Geordies