Lagbanner

Omröstning: Dött lopp om Shearer håller oss kvar

Sex matcher har spelats sedan Alan Shearer tog över och under den tiden har vi på vår sida haft en omröstning där man fått rösta om man tror på att han lyckas behålla klubben i the Premiership.

Efter måndagens härliga vinst mot Middlesbrough tog sig Newcastle United över nedflyttningssträcket. Det innebar att man inför de två sista omgångarna har allt i sina egna händer när endast slutspurten återstår av denna säsong. Lyckas Newcastle hålla undan har Alan Shearer i så fall lyckats med sitt uppdrag att behålla klubben i högsta ligan.

Under tiden sedan han tog över har vi på vår framsida frågat er läsare följande fråga: "Tror du Alan Shearer kommer lyckas hålla Newcastle kvar i Premier League?" Utgången blev rekordjämn. Av de 1002 röster som noterades röstade 51 % på Nej och 49 % på Ja. Dött lopp med andra ord…

På sedvanligt manér tackar vi alla er som deltog i omröstningen. Den nya frågan som nu ligger uppe berör ämnet säsongens bästa spelare. Värt att notera är att jag enbart tagit med tre spelare. Det gjorde jag för att övriga spelare antingen varit för skadebenägna eller inte har levererat tillräckligt bra för att omnämnas i mitt tycke. Skulle det vara så att majoriteten av er anser att det saknas någon på listan får ni framföra kritiken på forumet så nollställer jag omröstningen efter helgen.


Omröstningen i sin helhet

Frågan
Tror du Alan Shearer kommer lyckas hålla Newcastle kvar i Premier League?

Svarsalternativ
Ja – 49 %
Nej – 51 %

Antal röster: 1002

Peter Holm2009-05-14 23:49:35
Author

Fler artiklar om Newcastle

Från Milburn till Shearer till Framtiden: The Geordies