Lagbanner

Gästkrönika

Forumskribenten States delar här med sig av sina tankar kring situationen som råder i klubben.

Så då är det snart dags för en säsong i Coca Cola ligan. Utan nya ägare och utan tränare. Spelarna är i uppror och vill flytta. Det ser mer och mer ut som vi inte kommer få chansen att komma i ordning och se till att det bara var en tillfällighet att vi hamna där vi hamna. Att visa att vi verkligen tillhör PL.

Frågan är ju varför vi inte blir sålda? Är klubben i sån otrolig kris ekonomiskt så det inte går att rädda oss eller är det Ashley som har orimliga krav? Det finns ju tydligen en hel del intresenter om man ska lyssna på alla rykten och artiklar. Tycker det är nya inresenter varje vecka. Så något är ju superknas i våran kära klubb. Ska det verkligen bli som det blev i vintras? Tror ni det kommer komma en rubrik om en vecka eller två där det står: Newcastle inte till salu längre. Ashley behåller klubben. Eller en annan rubrik är ju: Newcastle i konkurs. Klubbens ekonomi gick inte att rädda.

Det skulle inte förvåna mig i vilket fall. Speciellt när vi har medelmåttiga spelare som inte är motviverade som är överbetalda. Förstår inte vad ledningen har sysslat med? Men att Owen gick till Man United tror jag är en bra affär för honom. Där har han spelare som kan leverrera dom bollarna han kan jobba med. Jag tror inte Owen var dålig i NUFC utan han blev dålig för att alla andra underprestera. Sen ska vi inte sticka under stolen med att sista månaderna var han så omotiverad att han verkligen inte skulle spelat en enda match. Vi hade en klassspelare som vi lät bli dålig och vi hade otur för att han blev skadad mycket. Men det är ju så det är i fotbollens värld. Men personligen tror jag han kommer "blomma ut" i United igen och hoppas han får en bra tid där. Jag kan nästan garantera att han kommer göra bra ifrån sig.

Patrik "States" Lindberg2009-07-15 23:54:00
Author

Fler artiklar om Newcastle

Från Milburn till Shearer till Framtiden: The Geordies