Lagbanner
Sol Campbell och Barry Moat på Readingmatchen
Snart i Newcastle?

Sol Campbell och Barry Moat på Readingmatchen

Igår rapporterade nufc.com att Sol Campbell var på Reading -matchen. Han ska ha skrivit autografer och sagt att han hoppas att en affär blir klar i dagarna.

Den före detta landslagsförsvararen, numera 34 år gammal, är tillgänglig på fri transfer och kommer i så fall närmast från Portsmouth. Att Campbell var på arenan igår är bekräftat, i vilket syfte låter vi vara osagt, men en värvning av den väldige mittbacken känns varken otrolig eller ologisk. Kanske kan han rentutav vara på plats för att ta en kombinerad spelar/ledarroll. 

Ryktena om Campbell spär på förhoppningarna om att Barry Moats bud är på väg att accepteras. Moat satt mellan Ashley och Llambias på SJP igår och verkar fortfarande prata med Ashley och dennes representanter om uppköpet. Det är sedan tidigare känt att Moat ämnar anställa Alan Shearer som tränare om han skulle lyckas köpa klubben.

Samtidigt har David O'Leary sagt till SkySports att han inte längre är med i diskussionen om att bli näste Newcastlemanager - ännu en detalj som indikerar att något är på väg att hända.

Noa Bachner2009-08-16 13:40:00
Author

Fler artiklar om Newcastle

Från Milburn till Shearer till Framtiden: The Geordies