Lagbanner
Steven Taylor kan vara på väg till Everton
Har Taylor spelat sin sista match för NUFC? Enligt SkySports så sägs han vara på väg till Everton.

Steven Taylor kan vara på väg till Everton

Miks Ashley verkar på nytt vara i farten med att sälja av klubben dess tillgångar. Det sesnaste ryktet enligt NUFC.com, som hänvisar till SkySport, är att vår Gerodiemittback Steven Taylor diskuterar med Everton om en flytt från Newcastle.

Enligt SkySport så skall så kallade "välplacerade källor" upgett att Steven Taylor för en dialog med representanter från Everton om att flytta från Newcastle till just Everton. Detta skall i så fall innebära att han har fått tillåtelse av Newcastle att prata med Everton.

Det har under en längre tid ryktats om unge Taylors vara eller inte vara i Newcastle och han har tidigare kopplats ihop med lag som Chelsea och Arsenal. Nu verkar det, som vi tidigare nämnt, att Everton ligger längst fram i jakten på den talangfulle mittbacken. Rykterna skall ha tagit ordentlig fart i samband med att Joleon Lescott petades från Evertons trupp till Europa Cup-matchen mot Sigma Olomouc i torsdags.

Taylor har dock hela tiden hävdat att han är en äkta Geordie och att han lever sin dröm genom att spela för sitt älskade Newcastle United. Taylor har dock däremot också gjort klart offentligt om hut han tycker att klubben har skötts och dessutom gett klubbledningen med Mike Ashley i spetsen hård kritik för detta.

En snar försäljning av klubben skulle kanske innebära att Taylor trots allt väljer att stanna kvar men det är i dagsläget bara spekulationer. Det verkar dock troligt att Taylor inte tänker stanna om Ashley inte får sålt klubben.

Vi kommer givetvis uppdatera så fort vi vet mer...

Adam Mallick2009-08-21 08:00:00
Author

Fler artiklar om Newcastle

Från Milburn till Shearer till Framtiden: The Geordies