Lagbanner
Klubben pratar på måndag
Herren på bilden tänker öppna sin flabba för första gången på måndag, om man ska tro SkySports.

Klubben pratar på måndag

Enligt en mängd nyhetskällor ska Barry Moat ha fått till i eftermiddag på sig att slutföra affären. Lika många källor har senare under dagen meddelat att klubben kommer att göra ett uttalande på måndag gällande affären.

SkySports Newcastlereporter David Craig talade för några timmar sedan i direktsändning när kanalen meddelade sina tittare att Newcastle tänker ge en officiell uppdatering på måndag. Det spekuleras nu givetvis huruvida en överrenskommelse är nådd eller omöjlig. Att Moat skulle haft till klockan 18 (svensk tid) på sig att genomföra köpet låter konstigt och befängt, men det verkar onekligen som att Ashley tänker göra något till helgen. 

Ett scenario är att han tar bort klubben från marknaden igen, men väljer att göra det efter helgen för att minimera vansinnet på läktarna imorgon. Ett annat är att allt är klart men att Shearer - som är tillbaka på MoTD imorgon - föredrar att komma in på måndag i samband med en gemensam presskonferens. Dessutom verkar det som att värvningen av Sol Campbell och försäljningen av Steven Taylor hänger i luften i takt med att uppköpet gör det.

Förhoppningsvis får vi alltså klarhet i allt på måndag.

Noa BachnerTwitter: @noabachner2009-08-21 16:39:00
Author

Fler artiklar om Newcastle

Från Milburn till Shearer till Framtiden: The Geordies