Lagbanner
Lånefönstret öppnat, många rykten.
Kommer Marlon på lån?

Lånefönstret öppnat, många rykten.


Möjligheten till att låna spelare öppnade återigen i England på måndagen och är öppen till slutet av November. Efter att bara Peter Lövenkrands gjordes klar innan transferfönstret stängdes så har det pratats mycket om att vi måste/kommer att göra minst ett eller flera lån nu när det är möjligt igen. Och direkt från dag ett är det massvis med rykten, jag har därför begränsat mig till de som jag hittar som källa på Newcastle officiella hemsida.

Från Wolverhampton ryktas den 19-årige anfallaren Sam Vokes som är född i Wales. Han gick från Bournemouth till Wolves 2007, men då han har 3-4 anfallare före sig i ledet har han fått klartecken till att gå på lån för att få spela.

Försvarsmässigt pratas det en hel del om Holländska försvararen Marcel Seip 27 år. För tillfället spelar han i Plymouth där det ryktas att han ska lånas ut efter ett bråk med tränaren Paul Sturrock.

Sedan länge har också Aston Villa's Marlon Harewood och Manchester United's försvarare Craig Cathhart varit på tapeten.

Senaste nytt från idag rapporterar om två spelare till den 29-årige försvararen Leon Cort( ja han är lillebror till en föredetta Newcastle spelare vid namn Carl) från Stoke.

Även sedan tidigare ska vi jaga Matt Killgallon, mittbacken från Sheffield United som vi nu ska ha fått konkurrens av Wigan för att låna.


Källa: nufc.co.uk

Tim Tidman2009-09-11 11:35:00
Author

Fler artiklar om Newcastle

Från Milburn till Shearer till Framtiden: The Geordies