Lagbanner

Optimismen flödar efter stark inledning

Det blir Premier League spel för Newcastle United nästa säsong om ni läsare siar rätt.

Vi är nu sexton matcher in på säsongen och Newcastle toppar The Championship med fem poäng tillgodo på de fyra klubbar som innehar play off platserna. Med andra ord har klubben inlett starkt och allt fler börjar tro på att Newcastle blir en av två klubbar som kommer knipa en av två direktplatser till Premier League. Det har smittat av sig, inte minst på alla som besöker vår sida.

Sammanlagt är det nästan åttioprocent av av alla som deltagit i vår senaste omröstning som tror att vi antingen slutar etta eller två. Men de positiva vibbarna slutar inte där. Ytterligare fjorton procent tror att det blir kvalspel vilket medför att endast sex procent tror på en misslyckad säsong.

Det hela garanterar givetvis inte succé men det säger en hel del om hur mycket lättare det är att hålla humöret på topp i annars ganska dystra stunder om bara resultaten går ens väg. Vi håller därför tummarna för att de fortsätter göra det så vi en gång för alla kan få pusta ut någon gång.

Och på sedvanligt vis tackar vi alla som deltog i denna omröstning och hoppas att ni även deltar i den nya som nu ligger uppe på sidan.


Omröstningen i sin helhet
Frågan
Newcastle har inlett galant. Tror du det håller i sig? 

Svarsalternativ
Absolut, Premier League here we come! - 79%
Nja vi får nöja oss med kvalspel... - 14%
Nej. Hughton är för dålig manager. - 3%
Aldrig i livet. - 3% 

Antal röster: 1210

Peter Holm2009-11-10 15:00:00
Author

Fler artiklar om Newcastle

Från Milburn till Shearer till Framtiden: The Geordies