Lagbanner
2017-01-15 01:00

Ottawa - Toronto

Inför: Coventry - Newcastle
Bilder som denna slipper vi gärna imorgon.

Inför: Coventry - Newcastle

Newcastle går på onsdagskvällen efter sin 7e raka seger, den 3e på bortaplan när de möter Chris Colemans Coventry City.

United som vann med 2-0 mot Watford i lördags reser till en klubb med annorlunda förutsättningar. Då ”di himmelsblå” som vi säger i Malmö, inte har vunnit på 9 matcher, senaste vinsten kom 29 september mot just Watford. De finns på 20e plats i ligan med 19 inspelade poäng.

Lagen har mötts 66 gånger innan, 60 i ligasammanhang och 6 i cuper. Nämnvärt är att Newcastle bara har 8 vinster av 30 bortamöten. Dock ska det sägas att vi mötes senast i ligaspel säsongen 00/01. Så är det någongång vi ska bättra på bortastatistiken så känns det som denna gången.

Newcastle

Frånvaro listan är ovanligt kort med tanke på skadorna vi brukar dras med. Kevin Nolan är avstängd efter två gula kort senast. Shola Ameobi ska vara tillbaka efter sitt långa skadeuppehåll men lär börja på bänken nu när han är matchotränad. Det lämnar oss med bara två skadade skator, Joey Barton och Haris Vuckic. Sätter även ett frågetecken för Andy Carroll nu när information kommer fram att han gripits för misshandel på en nattklubb, får invänta mer info gällande det, men det finns en risk att även han missar matchen.


Trolig startelva:
Harper
Simpson S.Taylor Coloccini Jose Enriqué
R.Taylor Guthrie Smith Gutierrez
Lövenkrands Harewood


Coventry

I hemmalaget saknas försvararen Stephen Wright, efter att FA förlängde hans avstängning till två matcher. Även Sammy Clingan är borta och David Bell är osäker pga. Sjukdom. Patrick Van Aanholt är tillbaka efter avstägning och tillgänglig. De förlorade senaste matchen borta mot Scunthorpe med 1-0. De har dock bara förlorat 2 hemmamatcher denna säsongen. Förutom det 2 vinster och hela fem oavgjorda, bland annat mot Smoggies och West Brom.

Domare i matchen är Grant Hegley, hans första Newcastle match.

Matchen är inte tv sänd.

Tim Tidman2009-12-08 13:45:00
Author

Fler artiklar om Newcastle

Från Milburn till Shearer till Framtiden: The Geordies