Lagbanner

Red söker hjälp... *UPPDATERAD*

Ta chansen att hjälpa oss hålla sidan vid liv när tiden inte räcker till för oss.

Behärskar du det svenska språket i skrift och sugen på att skriva om ditt favoritlag NUFC? Då har du hamnat rätt. Efter det att vi periodvis inte lyckats hålla sidan igång med både inför- och matchrapporter kommer vi nu försöka få hjälp av er läsare för att bättra oss. Har du därmed intresse av att hjälpa till när tiden inte räcker till för oss så är det bara att höra av sig till mig. Kontaktuppgifter finns i slutet på detta mail.

En förändring från vårt tidigare upplägg är att ni som anmäler intresse kommer garanterat att få minst en ligamatch utöver det faktum att ni kan bli erbjudna fler om vår ordinarie rapportör inte kan täcka en match. Så ta gärna chansen om ni känner att ni vill bidrag till att hålla sidan vid liv.

Har ni även intresse av att skriva annat som till exempel nyhetsartiklar eller krönikor är det också fritt fram att säga till så noterar jag det. Framför allt så vore det kul om fler av er ville skriva gästkrönikor igen. Det känns som att vi snittade ungefär en per månad förra säsongen men att de nu uteblivit helt. Det känns oerhört trist så tveka inte på att höra av er om ni har något ni vill lufta från hjärtat.

Låter något av det ovanstående intressant enligt dig så är det bara dra iväg ett mail till peterholm@hotmail.com. Jag tänkte dock dra en deadline för intresseanmälan till efter jul. Så hör av er innan den 27e är ni vänliga...

*** Uppdatering ***
Det har hittills varit många som anmält intresse för att skriva på sidan och det är givetvis glädjande. Jag kommer dock behöva tid på mig för att organisera allt innan jag återkommer till er. Jag hoppas därför på att ni har överseende med att ni inte får något svar förrän kring årsskiftet. Jag hoppas få allt klart till den 31:a men kan inte garantera att jag hört av mig till er alla innan dess. // Peter

Peter Holm2009-12-23 19:17:00
Author

Fler artiklar om Newcastle

Från Milburn till Shearer till Framtiden: The Geordies