Lagbanner
Andy Carroll i Shearers fotspår

Andy Carroll i Shearers fotspår

Wor Andy går i Alan Shearers fotspår och kommer imorgonkväll att göra debut för Englands A-landslag mot Frankrike på Wembley.

I februari 1992 gjorde nämligen världens bästa fotbollsspelare genom tiderna - Alan Shearer - det exakt samma. Han gjorde dessutom ett av målen i en 2-0-seger. Imorgon gör Andy Carroll debut för England, och han gör det mot samma land som Shearer - Frankrike.

Efter att ha blivit nästintill borträknad från spel på onsdag har vår väldige nummer 9 återhämtat sig och läkt sin ljumske, och idag tränade han obehindrat på Wembley med resten av truppen.

Aftonbladet har bytt ut "Carrolls skadechock" mot "Supertalangen gör debut för England" utan att korrigera sin inledande rapport om Carrolls status. Slapp journalistik och en nyhet direkt hämtad ur Daily Mirror - som inte heller hade läst på situationen. Som tur var hade Capello gjort det, och efter en röntgen igårkväll förklarade Englands läkare Carroll frisk nog att både träna och spela i veckan.

Förhoppningsvis gör han oss stolta när han nu blir den förste Newcastlespelaren att representera England sedan Michael Owen, och den första egna produkten sedan Steve Howey. Vi kan även hålla tummarna att inte går i glas-Owens fotspår och skadar sig ytterligare, utan är frisk och redo att ta sig an Bolton på lördag.

Noa BachnerTwitter: @noabachner2010-11-16 17:35:06
Author

Fler artiklar om Newcastle

Från Milburn till Shearer till Framtiden: The Geordies