Lagbanner
Inför Chelsea - Newcastle

Inför Chelsea - Newcastle

"Chelseas framtid ser orolig ut, alla dom pengarna spenderade gör att man inte kan förundra sig över hur nära man är att bryta FFP, och hur länge man kommer att vara det?"

Säsongens sista match och den spelas på Stamford Bridge där Chelsea tar sig an Championsleague klara Newcastle.
Förra säsongen vid den här tiden var rollerna ombytta. Newcastle slutade på en 11:e plats i serien och vara överlyckliga över att ha klarat sig kvar i Premier League.
Chelsea har haft en imponerande dålig säsong. Boehly har pumpat in pengar, 7 miljader närmare bestämt men trotts att ha signat spelare på orimligt långa kontrakt så blev det ingen framgång.
Chelseas framtid ser orolig ut, alla dom pengarna spenderade gör att man inte kan förundra sig över hur nära man är att bryta FFP, och hur länge man kommer att vara det?
Lampard som interm coach har inte hjälpt dom blåa, nu senast blev det storstryk mot Manchester United och Chelsea var aldrig riktigt nära.

Newcastle som redan är klara för Champions League efter att ha spelat lika i sista hemmamatchen mot Liecester, förväntas ställa upp med bänknötarna för att ge dom ett värdigt avsked efter en framgångsrik säsong.
Flera tongivande spelare väntas därför inte spela denna match, eller ens vara på bänken.
Spelare som förmodligen spelar från start är Karius, Manquillo, Targett, Dummet, Anderson och Gordon.
Inför denna match så pratas det mestadels om det kommande transferfönstret och Newcastles behov i att förstärka samt avlasta truppen från nuvarande truppbredd.

Avspark:17:30
Plats: Stamford Bridge
TV: Viaplay
HOWAY THE LADS
 

Johannes Lindholm2023-05-27 07:54:00
Author

Fler artiklar om Newcastle

Från Milburn till Shearer till Framtiden: The Geordies