Lagbanner
Inför Everton - Newcastle

Inför Everton - Newcastle

"Newcastle som klädde av Tottenham Spurs här senast med en imponerande 6-1 seger där dom första 5 målen kom redan inom 21 minuter, förväntar sig en tuff match på Goodinson Park."

Newcastle reser till Liverpool och tar sig an den krisande klubben Everton. Ja krisande är nog helt rätt ord att använda då klubben har spenderat väldigt mycket pengar under flera år och ändå befinner man sig just nu en nedflyttningsplats.
Frank Lampard fick styra rodret vid säsongens början men tvngades bort efter en dålig men inte oväntad start på säsongen. Numera styrs rodret utav Sean Dyche som fått förtroendet att hålla Everton kvar i Premier League.
Nu senast så fick Everton en poäng efter att ha hållt Crystal Palace till ett kryss trotts att man var en man kort i slutskedet utav matchen. Mason Holgate fick syna det röda kortet och missar således matchen mot skatorna.
Dominic Calvert Lewin gjorde comeback här senast, efter att ha varit borta i två månader pga skada.

Newcastle som klädde av Tottenham Spurs här senast med en imponerande 6-1 seger där dom första 5 målen kom redan inom 21 minuter, förväntar sig en tuff match på Goodinson Park.
Eddie Howe säger sig veta att matcherna på Goodinson Park alltid är tuffa och att inget på förhand är avgjort. För att kunna gå segrande ur dena batalj så måste alla ha huvudet påskruvat och förlja den gamplan man har.
Alan Saint Maximin är tillbaka i Newcastle efter sin rehabliteringsresa till Frankrike men förväntas inte vara med till denna match. 
Läget i truppen ska vara bra med undantag för att Fabian Schär troligtvis missar matchen och Eddie Howe säger att det blir ett sent avgörande ang "Fabs" medverkan.

AVSPARK: 20:45
VAR: Goodinson Park
TV: Viasat Sport Fotboll
HOWAY THE LADS

Isak efter den galna starten mot Tottenham

Johannes Lindholm2023-04-27 06:31:00
Author

Fler artiklar om Newcastle

Från Milburn till Shearer till Framtiden: The Geordies