Lagbanner

Inför Manchester - Newcastle

Ännu ett klassikermöte på Old Trafford.

Dagens motstånd är Manchester United och spelplan är Old Trafford, en härlig arena med skön stämning. Inför matchen så har det varit ganska tyst från Newcastles sida då klubben låtit hyllningarna till Bruno Guimaraes och Kieran Tripper gott varma istället för att prata om dagens batalj.
Vi skator som varit med en längre tid minns 90-talet och när Premier League titeln förväntades att hamna någonstans i Newcastle eller Manchester, matcherna vi hade och Sir Alex & Kevin Keagans minplays via kamerorna och hur fantastiskt underhållande fotboll båda lagen spelade. 
Manchester United har låtit ha sin lagkapten på en semester i hopp om att han ska hitta formen, något som har retat upp övriga truppen som gärna också hade varit på semester. Ten Hags början i Manchester blev precis så som många förväntade sig, rätt seg. Ronaldo får inte spela och Ten Hag tycks ha tappat omkläddningsrummet, men skenet kan bedra.

Newcastle kommer från en två fina insatser där man har målskillnaden 9-2 på dom två senaste matcherna. Endast en poäng skiljer lagen och detta kan närmas beskrivas som en tidig hängmatch. Bortamatchen mot Fulham förljdes upp utav en hemmamatch mot Brentford 1-4 respetive 5-1. Newcastle är på gång och skadorna i truppen lättar, ASM förväntas vara tillbaka, Bruno är hel, Isak och Shelvey får dock plats på läktaren. Wilson och Almiron har visat på fin form och startar med största sannorlikhet 

Plats: Old Trafford
Tid: 15:00
TV: TV3+
Howay the lads

Johannes Lindholm2022-10-16 09:00:00
Author

Fler artiklar om Newcastle

Från Milburn till Shearer till Framtiden: The Geordies