Lagbanner
Inför Newcastle - Liverpool

Inför Newcastle - Liverpool

Liverpool är det enda laget i Premier League att besegra Newcastle denna säsong, så här långt.

Äntligen dags för skatorna att sparka boll på St: James Park.
Motståndare denna gång är ingen mindre än Liverpool. Sista lagen möttes så lyckades Liverpool vinna matchen i en kritiserad avslutande stund där Newcastle maskade och dommaren hittade 3 extraminuter under tilläggstiden.
Liverpool har inte riktigt fått sitt maskineri att fungera till 100% och miljardvärvningen Darwin Nunez har inte imponerat så som många hade hoppats. Liverpool har ett bra, riktigt bra lag på pappret men Klopp har som tidigare nämt inte fått maskineriet att fungera fullt ut. Klopps mannskap delar på insatserna, ena stunden ser dom ut som ett världslag bara för att andra stunden inte se bättre ut än sina ärkerivaler från samma stad.
Men ingen ska räkna bort Liverpool på något sätt. Liverpool är det enda laget i Premier League att besegra Newcastle denna säsong, så här långt.

Newcastle kommer till arenan med Callum Wilson borta senast då han känt av något i låret under sista träningen inför matchen mot Bournmouth, en ASM som under sina senaste insatser visat varför han varit bänkad och en nybliven skata i Gordon som visat framfötterna under sina inhopp. En annan spelare som blivit aningen ifrågasatt är svensken Alexander Isak.
Det är ingen hemlighet att Newcastle har haft svårt att göra mål och den sista skärpan från Longstaff, Almiron., ASM och Willock är svaret på det. Lägena finns där men allt för ofta så bränns dom. 
Viktigt är dock att komma ihåg att just Alexander Isak gjorde två mål varav den ena blev bortdömt, senast lagen möttes i vad han själv kallade "en drömdebut" på Ainfield.

Plats: St: James Park
Tid: 18:30
TV: Visat Sport 
HOWAY THE LADS

Johannes Lindholm2023-02-03 18:15:00
Author

Fler artiklar om Newcastle

Från Milburn till Shearer till Framtiden: The Geordies