Lagbanner
Inför Newcastle - Nottingham

Inför Newcastle - Nottingham

Äntligen premiär, äntligen premier league.

Lördagen bjuder på härlig underhållning i form utav Premier League där ingen mindre än Newcastle står underhållandet.
Ja så kan man på förhand tro.

Newcastle kommer till dagens match med en väldigt bra försäsong i bagaget, två vinster mot Atletico Bilbao och Atalanta hemma på världens bästa och mest inramande arena, St: James Park.

Motståndaren heter Nottingham Forest, en klassisk klubb som undetecknad saknat i Premier League. "Notts" som avancerade på ett mirakulöst sätt ska nu ta sig an den svåra uppgiften att möta Newcastle United framför ett vrålande St: James Park. Jesse Lingaard är det största namnet hos motståndaren, samma Lingaard som Newcastle var intresserade utav i Januari. 
Att möta en nykomling är ingen lätt uppgift då man vet väldigt lite om detta lag. Lyckas Notts sprattla till sig poäng? 

Newcastle kommer till dagens match med några få skador på spelare som idag får anses vara truppspelare, Shelvey är väl den spelare som sticket ut bland dom på skadelistan. 
Almiron, ni vet han som alltid ler och ser ut som att han skulle vara en svärmorsdröm, ja han har haft en finfin försäsong med 6 mål, lossnar det dock i Premier League?
Alan Saint Maximin har börjat spela boll under Eddie Howe, blir det assist likt den vi fick se mot Burnely i avslutande matchen under den gågna säsongen?
Kan Bruno G eller Joelinton äta upp Lingaard där utanför boxen?
Ja frågorna är många och svaren är få. 
Wor Flags har lovat något utöver det vanliga, på förhand kommer denna batalj att bli något specielt.
Eddie Howe kritade under gårdagen på ett nytt långtidskontrakt utan att klubben officiellt gått ut med hur långt kontraktet är skrivet på.

Dagens batalj ger mer frågetecken inför matchen än utropstecken. Jag väljer ändå att tippa på 2-0 där Willock och Wilson hänger varsin.
 

Johannes Lindholm2022-08-06 05:42:00
Author

Fler artiklar om Newcastle

Från Milburn till Shearer till Framtiden: The Geordies