Lagbanner

Inför Tottenham - Newcastle

Kulusevski, Richarlison och L Moura saknas för spurs.

Dags för match igen och denna gång är det den högt flygande londnbaserade klubben Tottenham Spurs.

Spurs dras med bortall på manskapet och Conte lär ha haft en huvudvärk över hur han ska ställa upp mot ett Newcastle som endast förlorat en match än så länge. Spurs kommer från en förlust mot Manchester United där en viss spelare stal rubrikerna.
Inför dagens match så saknas Kulusevski, Richarlison och L Moura. Tottenham är ett svårt lag, Son och Kane fungerar verkligen bra tillsammans och många straffar får Spurs med sig där Kane är säker.

Newcastle förväntas ställa upp med en snarlik elva, Schär lär vilas efter att han dominerat under en tid, en lätt fotskada och det faktum att han lyckas slå till huvudet många gånger i dueller gör att kaptenen Lascells förväntas starta. Botman som inte gjorde sin bästa match sist blir Jamals wingman i mittlåset. Alan Saint Maximin och Alexander Isak är fortfarande skadade och får en plats på läktaren. Wilson har under en tid varit lite frånvarande i box-spelet men förväntas starta. Jacob Murphy förväntas fylla ASM:s lucka, Longstaff ser ut att starta på bänken samt att Willock ser ut att starta då Joelinton nu är knäskadad. Bruno har precis fått en son men förväntas spela och Almiron är glödhet. Det finns många utropstecken samt frågetecken att ha i bakhuvudet inför denna batalj.

Avspark 17:30
Plats: Tottenham Hotspur Stadium
TV: Viasat Sport Premium
Howay the lads

Johannes Lindholm2022-10-23 09:22:54
Author

Fler artiklar om Newcastle

Från Milburn till Shearer till Framtiden: The Geordies