Nottingham Forest Silly Season så här långt (19 juni 2021)

Nottingham Forest Silly Season så här långt (19 juni 2021)

Nottingham Forest har ännu så länge inte lyckats knyta till sig några nyförvärv inför kommande säsong, men spekulationerna är i full gång. Det är helt klart så att Chris Hughton behöver få in spelare, om vi skall vara med och slåss om topp sex platserna

Spelare med kontrakt 2021/22: 

Joao Carvalho, Harry Arter, Fouad Bachirou, Tyler Blackett, Gaetan Bong, Jack Colback, Nuno Da Costa, Lewis Grabban, Nicholas Ioannou, Carl Jenkinson, Brennan Johnson, Jordan Gabriel, Joe Lolley, Loic Mbe Soh, Scott McKenna, Alex Mighten, Tobias Figueiredo, Cafu, Brice Samba, Jordan Smith, Will Swan, Lyle Taylor, Joe Worrall, Ryan Yates



Att vi har några spelare som måste visa vår manager att dom skall tillhöra A-truppen inför säsongen. Jag tänker främst på:

Joao Carvalho som varit på lån hos Almeria, som hade option att köpa men backade. Som det ser ut nu återvänder till Forest, och min förhoppning är att det ska lossna för honom.

Jack Colback som var en stor besvikelse för mig. Skador hade givetvis en stor del i det. Han är dock en krigare så vi får se vart det slutar.

Logic Mbe Soh var bra de fåtal matcher han spelade, men det blev endast åtta gånger. Det har ryktats om utlåning, men jag tycker inte om det. Det finns en osäkerhet gällande Joe Worrall, med ett antal Premier League klubbar som visat intresse för honom.

Brennan Johnson har haft en lysande säsong i Lincoln, trots att laget missade uppflyttning. Han spelade 49 matcher och gjorde 13 mål, och Chris har givetvis haft ögonen på honom. Enligt min mening är Brennan en Forest spelare, slutdiskuterat.

Jordan Gabriel är i samma position som Johnson. Han har en del att bevisa, men platsen som högerback är öppen. Tänker inte diskutera honom heller, beroende på att han är en de våra.

Här är ett axplock av eventuella nyförvärv så här långt:

Ryan Longman 20 år mittfältare som varit utlånad till Wimbledon från Brighton. Flera lag är intresserade av honom.

Jerry Yates 24 år anfallare som hjälpte Blackpool till uppflyttning. Även han kopplad till flera klubbar.

Charlie Wyke 28 år anfallare vars kontrakt med Sunderland går ut. Det verkar som att Glasgow Celtic ligger i förarsätet.

Emiliano Marcondes 26 år mittfältare som inte får vara kvar i Brentford. Forest tillsammans med QPR och Norwich visat intresse.

Luke Jephcott 21 år anfallare har signat ett nytt kontrakt med Plymouth. Varit jagad av flera lag, men blir nog kvar där han är.

Mathieu Peybernes 30 år mittback var nära flytt till oss för ett år sedan. Det ser ut som att Zaragoza får hans signatur.

Sam Clucas 30 år mittfältare och en personlig favorit. Går in på sista året med Stoke. Finns kopplingar till flera lag.

Britt Assombalonga 28 år behöver ingen större presentation av Forest fans. Ett antal klubbar visat intresse. Även en flytt till Turkiet är aktuellt.

Dion Charles 25 år anfallare spelar för närvarande för Accrington Stanley. Stort intresse utifrån.

Joe Pigott 27 år anfallare utan kontrakt efter att ha sagt nej till Wimbledon. Tillsammans med Forest även Derby och Charlton finns i bakgrunden.

Jack Clark 20 år yttermittfältare har den andra halvan av säsongen varit utlånad till Stoke från Tottenham. Blir troligtvis utlånad igen.

Stephen Humphrys 23 år anfallare för närvarande i Rochdale. Enligt rapporter ligger Stoke bäst till, men andra lag har visat intresse.

Jan Gustafsson@janne25guss2021-06-19 13:10:00
Author

Fler artiklar om Nottingham

Nottingham Forest besegrar Liverpool med 1-0 på Anfield, efter en taktisk triumf för Nuno Espirito Santo. Sammandrag/Spelarbetyg