Nytt kontrakt för Ollie Scarles

Nytt kontrakt för Ollie Scarles

West Hams unge lovande vänsterback/ytter har skrivit på ett nytt kontrakt.

West Ham meddelar att 18 årige Scarles har skrivit ett långtidskontrakt med West Ham. Det sägs inget om längden på kontraktet från West Ham. Om man dock ska gå efter andra unga spelare som skrivit nytt kontrakt så rör det sig gissningsvis om 5 år framåt.

Scarles har hittills spelat en match för West Ham. Det var nästan två år sedan i Europa Conference League matchen borta mot FCSB. Han var även med i West Hams försäsong och spelade en del i träningsmatcherna. Scarles var även med i det lag som vann FA Youth Cup 2023.

Han har varit i klubben sedan 11 årsåldern. Scarles säger att han har älskat varje minut i West Ham och att han är mycket glad över sitt nya kontrakt. Jag kan klubben utan och innan så det här är det bästa som hänt mig.

Mark Noble har haft en stor del i Scarles nya kontrakt. En person som också Scarles uppskattar väldigt mycket. Han säger att Noble alltid finns där om man behöver ett gott råd. Noble själv säger att Scarles var en spelare som stack ut när han kollade på de olika ungdomslagen. Man kunde se att Ollie skulle bli en bra spelare och ett namn framöver för West Ham. Vi har stora förhoppningar om Ollie. Nu är det upp till honom att jobba hårt för att nå hela vägen avslutar Noble.

Mer läsning: https://www.whufc.com/news/scarles-commits-future-west-ham-united 

Stort grattis till det nya kontraktet och stort lycka till framöver i West Ham Ollie Scarles

West Ham har också skrivit kontrakt med 17 årige Preston Fearon. Han är mycket glad över att ha skrivit på sitt första proffskontrakt. Fearon har tidigare tillhört Chelseas ungslag men de släppte honom. Något som Fearon säger att han blev djupt besviken över. Vi får hoppas att Fearon kanske kan bli en repris av när Chelsea släppte en annan spelare i ung ålder som signade för West Ham sedan. Jag gissar att alla fattar vem.

Mer läsning: https://www.whufc.com/news/preston-fearon-signs-first-professional-contract 

Stort grattis och stort lycka till i West Ham Preston Fearon

Arne Söderlund2024-10-02 11:25:45
Author

Fler artiklar om West Ham