Nytt samlingsställe i Stockholm: Bryggeriet

CSS Stockholm har ett nytt samlingsställe inför kommande säsong. Alla Chelseasupportrar i huvudstaden kommer att samlas på Bryggeriet vid Odenplan.

Bryggeriet Sportbar & Restaurang ligger centralt beläget på Odengatan 60, endast två minuters promenad från Odenplans tunnelbanestation.

I den fräscha och mysiga lokalen kommer Chelseas matcher att prioriteras under kommande säsong. Våra matcher kommer alltid att visas med ljud och om så önskas även på storbildsskärmen och det kommer alltid att finnas sittplatser reserverade för Chelseasupportrar.

Så väl god mat som dryck erbjuds till bra priser på Bryggeriet. En stor stark kostar endast 29 kronor innan 19:30 alla dagar i veckan (därefter 42 kronor). Utöver detta finns ett brett dryckesutbud med bland annat 80 olika ölsorter och 120 whiskeysorter.

Alla Chelseasupportrar i Stockholmsområdet är alltså välkomna till Bryggeriet för att se Chelseas matcher i blå vänners sällskap. Vi samlas varje match från och med premiären mot Hull söndag 18 augusti, 17:00.

Vi ses på Bryggeriet i höst! Up the Chels!

Bryggeriets hemsida

Maila oscar@chelseasweden.com om du anordnar Chelseasamlingar på andra platser runtom i landet så lägger vi upp information om era samlingar här på hemsidan.

Oscar Karlström2013-08-06 21:31:00
Author

Fler artiklar om Chelsea