Officiellt: André Schürrle klar för Chelsea
Sommarens första nyförvärv, André Schürrle!

Officiellt: André Schürrle klar för Chelsea

Chelsea bekräftar på sin hemsida att den tyske landslagsmannen André Schürrle kommer att lämna Bayer Leverkusen och ansluta till London-klubben.

Det har ryktats under lång tid att Chelsea velat värva tyske André Schürrle från Bayer Leverkusen och nu är det alltså klart. Schürrle kommer att skriva på för klubben så fort han har klarat av läkarundersökningen samt bestämma smådetaljer i kontraktet.

Någon övergångssumma är inte uppvisad, samtidigt som det inte heller är säkert hurvida Kevin De Bruyne ingår i övergången eller inte. Schürrle kommer senast ifrån Bayer Leverkusen, där han under sina år i klubben gjorde bland annat 18 mål på 65 matcher. Innan dess så spelade han för Mainz 05 och gjorde där 20 mål på 66 matcher. Under sin karriär har han också gjort 24 matcher för Tysklands A-landslag och gjort sju mål. Schürrle spelar både som ytter och som anfallare och kommer bli ett starkt tillskott till Chelseas offensiv de kommande säsongerna. Vi hälsar André välkommen till klubben och hoppas att han får en framgångsrik tid hos Chelsea.

Källa: Chelseafc.com

Simon Thellsson2013-06-13 14:31:00
Author

Fler artiklar om Chelsea