OFFICIELLT: Marko Marin på lån till Sevilla
Under nästa säsong blir det Spanien och Sevilla för Marko Marins del.

OFFICIELLT: Marko Marin på lån till Sevilla

Chelsea går ut på sin hemsida med nyheten om att den tyske yttern Marko Marin kommer att tillbringa nästkommande säsong på lån hos spanska Sevilla Fütbol Club.

Marko Marin hade en tuff första säsong hos Chelsea, som varit kantad av skador samtidigt snålt med speltid även när han varit skadefri. Marin spelade i 16 matcher för klubben den gångna säsongen, varav sex av dessa var från start. Hans hittills enda mål i en tävlingsmatch för klubben kom i segern med 4-1 mot Wigan i februari där Marin satte det sista målet på stopptid. Marin anslöt från tyska Werde Bremen förra sommaren men går alltså nu på lån till Sevilla.

Chelsea bekräftar alltså på sin officiella hemsida att en överenskommelse är gjord med den spanska klubben om ett lån som sträcker sig över hela säsongen 2013/14. Allt som återstår är att alla dokument ska skrivas på samt den obligatoriska läkarundersökning. I och med värvningen av André Schürrle kan man tänka sig att det skulle blivit än mindre speltid för den snabbe Marin som nu får inrikta sig på att hjälpa Sevilla i den spanska ligan, som samtidigt fått en ledig plats bland sina yttrar då Jesús Navas blev klar för Manchester City nyligen.

Källa: chelseafc.com

Simon Thellsson2013-06-28 17:06:05
Author

Fler artiklar om Chelsea