Officiellt: Pedro Neto klar för Chelsea
Pedro Neto

Officiellt: Pedro Neto klar för Chelsea

I halvlek av Chelseas sista träningsmatch inför den nya säsongen bekräftade Chelsea Pedro Netos övergång till klubben samtidigt som han visade upp sig inför publiken på Stamford Bridge.

Den 24-åriga ytterns övergång från Wolverhampton skall ha kostat €60m plus eventuellt €3m i bonusar enligt Fabrizio Romano. Neto anlände sommaren 2018 till Wolves från Lazio för cirka €18m efter att ha spenderat två lånsäsonger i den Italenska klubben innan de tillslut köpte loss honom samma fönster som försäljningen till Wolves gick genom. Innan säsongerna i Italien slog Neto igenom som 17-åring i den Portugisiska klubben Braga.

Han hann representerat Wolves 135 gånger under sin 5 år långa sejour i klubben och förra säsongen bidrog den snabba men något skadedrabbade yttern med 11 poäng på 20 matcher. Neto har länge ryktats till storklubbar i både England och Europa och säger själv såhär om sin övergång på Chelseas hemsida:

—Jag känner mig verkligen tacksam över att få börja spela i den här klubben, jag har jobbat väldigt hårt i min karriär för att vara här och jag ser fram emot att komma ut på planen med den här tröjan.

Vi på redaktionen hälsar Neto varmt välkommen till den blåa sidan av London!

HUGO PETERSON@HugoPet12024-08-12 08:13:45
Author

Fler artiklar om Chelsea